Tyv brød ind hos 78-årig bedstemor: Det skulle han ikke have gjort

Skrevet af Henrik R

18/05/2022
Foto: Privat
Foto: Privat
Det gik slet ikke som forventet, da en tyv brød ind hos en ældre kvinde.

Dagens topnyheder

I ens hjem skal man føle sig tryg og godt tilpas. Derfor er tanken om, at der bryder tyve ind i ens hjem forfærdelig.

Det får nogle mennesker til at forberede sig mod eventuelle tyve. Det gør sig også gældende for denne artikels hovedperson.

Det lykkedes en 78-årig kvinde fra Washington at få stoppet en tyv og holdt ham under opsyn indtil politiet ankom og overtog. Hun havde nemlig en metode, som fik tyven til pænt at vente til, at politiet kom og overtog seancen. Det skriver The Western Journal.

Hun begyndte at gø

Søndag den 20. september fik hun uventet besøg, Da hendes hund begyndte at gø, anede hun uråd. 

“Da jeg åbnede min dør, stod der en mand i døråbningen. Vi stirrede på hinanden i et par sekunder, før han drejede om og begyndte at løbe. Der sagde jeg: ‘Næ nej, det gør du ikke. Du bliver lige her!” siger den 78-årige.

Det lykkedes den 78-årige kvinde at få stoppet tyven og holdt ham under opsyn indtil politiet ankom og overtog. Foto: Twitter.

Det valgte den fremmede mand at efterleve, for hun havde et gevær i hænderne.

"Jeg var helt rolig"

Hun forklarer, at kriminaliteten i kvarteret er steget, og hendes egen bil har også været udsat for hærværk. Derfor var den 78-årige kvinde i endnu højere grad opsat på, at manden skulle straffes. Hun var lidt bange i starten, men disse følelser blev hurtigt overtaget af en stolthed.

”Jeg var virkelig helt rolig. Jeg tænkte: 'Dette er fantastisk!' Og jeg sagde til ham: ‘Jeg har børnebørn i din alder!'”

Politiet ankom til stedet og arresterede manden, som forklarede, at han var ‘sent af gud’ og han ledte efter sin kone foran huset. 

Kvinden valgte ikke at gå videre med sagen mod manden.