Ubehagelig overraskelse: Anders og Torben havde indbrud, mens de var på live-tv

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

De kom hjem til en åben hoveddør.

Lige nu kan seere på TV 2 følge med i en ny sæson med de enæggede tvillinger Anders & Torben. Tilbage i 2015 dukkede de første gang op på tv-skærmen, og siden da er det til rigtig mange afsnit.

Læs også

Melvin afslører forelskelse: Hun var 20 år ældre

I 2016 tog de turen fra Holstebro, hvor de bor sammen, til København for at deltage i 'Go' aften Danmark' i studiet på Hovedbanegården. Mens de var på direkte tv, havde de ubudne gæster i deres hus. 

“Der var åbenbart nogen, som havde set i tv-programmet, at vi skulle deltage i 'Go' aften Danmark', og tænkt: "Så laver vi da lige et indbrud imens," forklarer Torben til TV 2.

Da de kom tilbage til hjemmet i Holstebro, fik de med det samme en mistanke om, at der havde været en tyv forbi. Hoveddøren stod nemlig åben, og derudover var terrassedøren brudt op. 

Der var blandt andet stjålet fotoudstyr, et kamera og tre computere, som indeholdt en masse af deres billeder og videoer fra Thailand. Anders og Torben har begge en kæreste i Thailand, og derfor har de rejst dertil rigtig mange gange.

I dag er det desværre endnu ikke lykkes politiet at finde frem til, hvem der brød ind i huset. 

Tid til at kaste sig ud i nye projekter

I den nye sæson runder Anders og Torben et skarpt hjørne. De bliver nemlig 50 år, og det betyder, at det er tid til at kaste sig ud i nye projekter. Anders og Torben skal i form, så de begynder at træne. Derudover springer de også ud som fotomodeller. En optiker i Holstebro, har spurgt Anders og Torben, om de vil lægge ansigt til en ny kampagne for briller, og som altid er de to ikke bange for en udfordring.

Læs også

Michelin-kok får burger på menukortet hos McDonalds

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip