Udlandet trækker mest i Krohn-Dehli

31-årige Michael Krohn-Dehli oplever stor personlig succes for Celta Vigo i Spanien og for det danske fodboldlandshold, som lørdag møder Albanien i EM-kvalifikationen.

Når danskerne løber på banen i Elbasan mod albanerne, er midtbanespilleren næsten med statsgaranti blandt landstræner Morten Olsens udvalgte til startopstillingen.

Hvem, han løber på banen for på klubfronten om et år, er dog endnu uafklaret. Michael Krohn-Dehlis kontrakt med Celta Vigo udløber efter denne sæson.

- Jeg tænker ikke så meget over det lige nu. Jeg lever og spiller meget i nuet. Jeg har det godt, hvor jeg er, og jeg forsøger bare at arbejde hårdt hver eneste dag. For mig handler det bare om at nyde fodbolden mest muligt, siger Krohn-Dehli.

Spørgsmål: Er det din plan at blive i udlandet?

- Jeg ved det ikke. Men det er klart, at når jeg spiller regelmæssigt i den bedste spanske række, så skulle der komme noget meget godt, før jeg ville overveje at vende snuden hjem, lyder det fra Michael Krohn-Dehli.

Hvis det ender med en returbillet hjem, så er Brøndby et godt bud på en dansk arbejdsgiver. Fra 2008 til 2012 spillede Krohn-Dehli med stor succes i Brøndby.

Netop Brøndby har den seneste tid hentet nogle af klubbens tidligere profiler hjem såsom Daniel Agger, Thomas Kahlenberg og Johan Elmander.

Lørdagens EM-kvalifikationskamp mod Albanien begynder klokken 20.45.

/ritzau/

 

Dagens Gossip