"Ulven" Peter i stor sorg: Hun var et meget kærligt menneske

"Ulven" Peter og resten af familien er i øjeblikket i dyb sorg.

Peter Birch har mistet sin mor. Det fortæller den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager, som bedre er kendt under navnet 'Ulven Peter', i form af et opslag på Facebook. 

Han deler samtidig et billede af sin mor på opslaget, som han skriver på vegne af sig selv og sin lillebror, Kasper Birch, som ligeledes er kendt fra 'Paradise Hotel'. 

Læs også

Lukkede storcentre: Så meget mister Pyrus

"Vores mor var et meget kærligt menneske, der altid engagerede sig i de personer hun havde i sin omgangskreds, både privat og som pædagog, kontaktperson og i ungdomskolen." 

Han får bekræftet ovenstående i kommentarfeltet, hvor det vælter ind med søde, smukke og varme hilsner og kondolencer fra personer, der kendte Birthe fra ungdomsskolen. 

Peter, sammen med resten af familien, kan dog ikke tillade alle, der har kendt hende, at sige et sidste farvel, da bistættelsen ikke vil være åben.

Det skyldes det aktuelle smittetryk. 

Peter Birch skriver i sit opslag på Facebook, at man kan sende ham, eller lillebror Kasper, en besked, hvis man øsnker at deltage. 

"Vi kan desværre ikke lave bisættelsen som en åben begivenhed. I er dog meget velkommen til at skrive til os, hvis i ønsker at deltage. Der er bisættelse den 29, kl 11.00," skriver Peter Birch.

Peter Birch blev landskendt, da han deltog i 'Paradise Hotel' for ti år siden.

Han indledte herefter et turbulent forhold til Amalie Szigethy som ligeledes er kendt fra reality-tv.

Læs også

Stine fra Landmand søger kærlighed afslører: Det gav jeg Niels i julegave

 

Dagens Gossip