Umut går til angreb: Vil udstille alle

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix

Umut Sakarya tager sit had til et helt nyt niveau.

Umut Sakarya var i alles søgelys tidligere på måneden, da han lagde en henvendelse fra Caroline Fleming ud på de sociale medier. Dette blev starten på en raskende diskussion.

Han ønsker at gøre op med de influencere, der forsøger at tigge sig til gratis mad. 

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Rasmus Paludan har meldt sig ind i nyt parti

Umut har fået nok, hvor han fredag aften kunne fortælle, at han snart sætter et nyt skib i søen, der skal udstille alle influencere. 

"Sammen med nogle andre virksomheder er vi i gang med at lave en ny Instagram, hvor vi simpelthen lægger det ud offentligt, alle de henvendelser vi får. Det bliver sjovt. Vi har allered rigtig mange, det er alt fra 'Forsidefruener' til andre, der tror, de kan nasse," siger Umut Sakarya til Ekstra Bladet. 

Det er dog endnu uvist, om personens navn bliver lagt ud, da det kunne være i strid med persondataloven. Det har Umut dog sat en jurist til at se på. 

Ikke alle influencere

Umut understreget hurtigt, at det ikke er influencere, han har et problem med. Det er derimod mennesker, der tigger om mad. 

"Jeg har ikke et behov for at udstille dem. Det er der mange andre virksomheder, der har. Det er fordi, det skal stoppe. Vi snakker alt fra luksusbrands til legetøjs- og kosmetikbutikker. Det er alt muligt."

Umut siger også, at han har modtaget mange henvendelser fra store virksomheder, der takker ham for hans arbejde.

Læs også

Mor udskammet for halloween-billeder: "Du kan få fjernet dine børn"

 

Dagens Gossip