Mor udskammet for halloween-billeder: "Du kan få fjernet dine børn"

Familien fra Oklahoma, USA, er vilde med halloween. Foto: Privat.

Det var ikke alle, der var vilde med de halloween-billeder, en mor lagde op på Facebook.

Den 31. oktober er det halloween, og det betyder blandt, at børn klæder sig uhyggeligt ud.

Læs også

Nu tilbagekaldes mundbind: Solgt over hele landet

Den del af halloween er 27-årige Bobbi Rylant fra Oklahoma, USA, helt med på. Moren til tre forvandlede sin mindste søn på et år til en utrolig vellignende zombie i anledning af halloween, og resultatet valgte hun at dele på Facebook. Men det var ikke alle, der syntes, at Bobbis kreative evner var forenelig med en dreng på et år. 

Til The Mirror har Bobbi forklaret, at hun modtog hadefulde kommentarer fra fremmede, som havde set billedet. Der var sågar en person, der mente, at Bobbi burde få fjernet sine tre børn. 

Vil fortsætte med det

Men den 27-årige mor har heldigvis også fået søde og rosende ord med på vejen. Det er faktisk i sådan en grad, at hun fremover vil lave fotosessions med halloween-tema, hvor børnene får lov til at være modeller.  

“Jeg har taget billeder i to år, og børnene og jeg synes, at det er virkelig sjovt at klæde sig ud til halloween. Vores yngste, Kamden, blev forvandlet til en zombie. Min mand og jeg er store fans af tv-serien ‘The Walking Dead’, så det er derfra, jeg har fundet inspiration,” forklarer den kreative mor og forsikrer om, at ingen af børnene har taget skade.

"Dette er ikke en dagligdags ting, vi gør det kun til halloween. Mine børn er meget elsket, og vi passer godt på dem,” slår hun fast. 

Læs også

Halloween-spøg fik alvorlige konsekvenser

 

Den kreative mor og forsikrer om, at ingen af børnene har taget skade. Foto: Privat.

 

Det var ikke alle, der var vilde med de halloween-billeder, Bobbi Rylant lagde op på Facebook. Foto: Privat.

 

"Min mand og jeg er store fans af tv-serien ‘The Walking Dead’, så det er derfra, jeg har fundet inspiration,” forklarer den kreative mor. Foto: Privat.

 

Familien fra Oklahoma, USA, er vilde med halloween. Foto: Privat.

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip