Umut Sakarya: Det har reddet os fra at gå konkurs

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

Umut Sakarya, kendiskok samt tv-kendis, har god grund til at trække på smilebåndet i disse tider.

Umut Sakarya har flere gange været ude at dele sin mening om håndteringen af coronavirussen hertillands. Umut, hvis fire restauranter har været lukket siden november sidste år, er dog ikke længere trist.

Han er nemlig jublende glad over nyheden om genåbningen. Det betyder, at han igen vil kunne åbne dørene for sine savnede gæster, når de lægger vejen forbi Guldkroen. 

Han fortæller til SE og HØR, han sågar er så glad, at han vil hoppe i guldjakkesættet.

Læs også

Store mængder energidrik gav 21-årig dreng hjertesvigt

I takt med, at coronavirussen tog til i Danmark, var Umut Sakarya naturligivs også nødsaget til at lukke sine restauranter. Han havde sidst åbent omkring den 20. november sidste år, og han har derfor haft mere fritid end normalt, og det valgte han da også at udnytte.

Han valgte nemlig at tage med på en rejse tværs over Atlanten, hvor også Lars Lykke Rasmussen, Danmarks tidligere statsminister, var med. 

Umut Sakarya kan dog trække på smilebåndet igen, og han lægger heller ikke skjul på, at han glæder sig til at komme i gang igen. Han fortæller, at man nu skal forsøge at dække det store hul, der er blevet lavet. 

"Nu kan vi endelig tjene nogle penge. Jamen rent økonomisk har jeg ikke fået løn siden oktober måned. Vi har jo kørt noget take away, som så heldigvis har kunnet dække de fleste af vores faste omkostninger. Der er jo et enormt omsætningstab, og så er det jo ikke alle måneder, der har været lige gode, så der kommer nok til at være et stort, stort underskud."

Aalborg kan dog se frem til, at Umut åbner sin nye restaurant, hvilket har givet ham nok at se til.

"Men det er kun godt, at vi ligesom har fået lov nu. Uvisheden har været mest svær. Vi gik jo ind i januar måned og lagde en plan for, hvordan vi ville køre vores take away. Og så har det faktisk reddet os. Det satte vi i værk i slutningen af februar. Det har reddet os fra nærmest at gå konkurs," kommer det fra Umut til SE og HØR.

Læs også

Kendt tv-værts kommentar vækker opsigt: Prins Philips begravelse kan ses som racistisk

 

Dagens Gossip