Ung kometsanger vil spille skuespil

Skrevet af admin

17/04/2015
Hvis hans drøm bliver til virkelighed, kan han nok se frem til en blodig død.I hvert fald vil den britiske musiker Ed Sheeran gerne spille med i den populære tv-serie Game of Thrones, der er blevet kendt for at dræbe en lang række af seriens hovedpersoner.Det skriver avisen The Sun.- For lang tid siden var der noget snak om, at jeg kunne være med i serien som statist, hvilket ville have været ret sejt. Men hver eneste gang, de filmer, er jeg på turné. Men sådan er det ikke i år, for der har jeg tid. Så nu skal jeg bare plage dem helt vildt, siger den rødhårede sanger."Thinking Out Loud"-hitmageren er ifølge eget udsagn en kæmpe fan af serien, og han håber på, at hans venskab med Maisie Williams, der spiller Arya Stark i serien, kan komme ham til gode i forhold til at lande en rolle på produktionen.- Hvis du ser en video af min koncert på Glastonbury, kan du se, at Maisie hele tiden sidder på skuldrene af en eller anden, siger Sheeran således om de to stjerners venskab.Sæson fem af Game of Thrones havde premiere den 13. april.Newspaq

Dagens topnyheder

Hvis hans drøm bliver til virkelighed, kan han nok se frem til en blodig død.

I hvert fald vil den britiske musiker Ed Sheeran gerne spille med i den populære tv-serie Game of Thrones, der er blevet kendt for at dræbe en lang række af seriens hovedpersoner.

Det skriver avisen The Sun.

- For lang tid siden var der noget snak om, at jeg kunne være med i serien som statist, hvilket ville have været ret sejt. Men hver eneste gang, de filmer, er jeg på turné. Men sådan er det ikke i år, for der har jeg tid. Så nu skal jeg bare plage dem helt vildt, siger den rødhårede sanger.

"Thinking Out Loud"-hitmageren er ifølge eget udsagn en kæmpe fan af serien, og han håber på, at hans venskab med Maisie Williams, der spiller Arya Stark i serien, kan komme ham til gode i forhold til at lande en rolle på produktionen.

- Hvis du ser en video af min koncert på Glastonbury, kan du se, at Maisie hele tiden sidder på skuldrene af en eller anden, siger Sheeran således om de to stjerners venskab.

Sæson fem af Game of Thrones havde premiere den 13. april.

Newspaq