Ung mand testet positiv for coronavirus fire gange på seks uger

Den argentinske fodboldspiller er testet positiv for corona fire gange. Foto: Instagram

For den 26-årige fodboldstjerne Paulo Dybala er coronavirus ikke noget at spøge med. Indtil videre er hav testet positiv fire gange på seks uger.

Allerede i marts afslørede Juventus-spilleren, at både han og hans partner, Oriana Sabatini, var testet positiv for sygdommen.

Nu rapporterer, der spanske TV-program El Chiringuito TV, at Dybala i alt er blevet testet fire gange i alt på seks uger. Også den seneste test er kommet tilbage med positivt resultat.

 

Selvom den unge fodboldspiller rapporterer, at han og kæresten i øjeblikket ikke har nogen symptomer, så har han tidligere fortalt om sygdomsforløbet, og om hvordan han har 'kæmpet for at kunne trække vejret'. 

Den argentinske landsholdsspiller har i forbindelse med den sidste test udtalt: "Heldigvis har vi det meget bedre, i disse dage har vi ingen symptomer."

Da Paulo Dybala først blev testet positiv udtalte han, "Vi mærkede ikke rigtig noget, det var gennem prøverne i klubben, at vi blev testet positive." Senere kom symptomerne på den skrækkelige virus dog også til live hos argentineren.

"Derefter havde vi mange symptomer, såsom hoste, træthed i kroppen. Mens vi sov, følte jeg mig meget kold, men fra klubbens side havde de fortalt os, at vi ville være helt ok, så vi skulle tage det det roligt."

 

Flere Juventusspillere testet positiv

Dybala var kun en af ​​de tre Juventus-spillere, der blev testet positiv for coronavirus. Både Blaise Matuidi og Daniele Rugani var også testet positiv.

Serie A har været suspenderet siden marts. Imidlertid planlægger flere italienske hold at komme tilbage til træningen den 4. maj. Her begynder Italien at løfte på karantænen i landet.

Den italienske premierminister, Giuseppe Conte, har udtalt, at spillere kan "træne individuelt fra 4. maj, i grupper fra 18. maj, og herefter vil vi evaluere, om der er mulighed for, at sæsonen kan afsluttes."

Det vigtigste for premierministeren er, at en eventuel afslutning på Serie A sker i overensstemmelse med landet sikkerhed. 

"Jeg brænder for fodbold. Som mange italienere syntes jeg oprindeligt, at det var underligt, at mesterskabet skulle afbrydes eller suspenderes, men jeg tror, ​​at selv den mest ihærdige fan forstår, at der ikke var et alternativ," udtaler premierministeren.

Læs også

Victoria Beckham fyrer sine ansatte og søger statsstøtte

 

 

Dagens Gossip