Unik mulighed: Nu kan du købe dronning Margrethes hus

Foto: Shutterstock

Et hus, som tidligere har været ejet af kongehuset er nu til salg.

Hvis du går og drømmer om at eje en royal villa, men ikke har en masse millioner at rode med, så har du nu en helt unik mulighed.

En nordfynsk mægler kan lige nu tilbyde en bolig, hvor Dronningen har selv valgt gardinerne, og prins Henriks malerier hænger på væggene.

Læs også

Mand tror han ser en kæmpe bæver i floden: Da han går nærmere får han sig et kæmpe chok

- Det er da megaheldigt at være en lille mægler fra Nordfyn og så få lov til at pille i sådan noget her, siger mægler Marie Louise Pedersen, der er indehaver af Nordfynbo i Bogense til TV 2.

Den fine fransk villa, der noget udsædvanligt er endt i Marie Louise Pedersens køberkartotek, er nemlig ikke alene nabo til kongeslottet Château de Cayx i Frankrig.

Bygherrerne af huset dronning Margrethe og prins Henrik med det formål at huse kongehusets PET-vagter, når de var på Château de Cayx.

Ifølge mægler Marie Louise Pedersen er det første gang, at man kan købe noget, som kongehuset har ejet. Det er altså en helt unik mulighed.

I 2013 fik en af prins Henriks gode venner undtagelsesvist lov til at købe boligen, som tæller 170 kvadratmeter. Ejeren vil gerne have huset blive på danske hænder.

Inden huset kan sælges, skal det dog piftes lidt op. Det betyder blandt andet et farvel til dronningens gardiner, lyder det fra mægleren.

Køber man sig ind, kan man måske være heldig at møde naboen, som altså er dronning Margrethe.

Det kan for eksempel være, når dronning Margrethe tager på sine elskede ture til markedet i den større by Cahors.

Men hvad er prisen så? Planen er ifølge Marie Louise Pedersen, at huset skal kunne købes i seks andele.

En andel koster 1,2 millioner kroner, så mere skal du altså ikke hoste op med for at få del i goderne.

Læs også

Derfor følger din hund med dig ud på toilettet

 

Dagens Gossip