Derfor følger din hund med dig ud på toilettet

Foto: Shutterstock.com

Nu står det sort på hvidt, hvorfor din hund har en tendens til at følge dig på toilettet.

Er du blandt dem, der ejer en hund? I så fald har du nok lagt mærke til, at den ofte har en tendens til at følge dig, når du lægger vejen forbi toilettet. 

Humlen er, at det er en hunds instinkt at gøre alt med sin familie. Så helt lavprakitsk er det et godt tegn, hvis din hund følger dig på toilettet. Det viser nemlig, at den står dig nær. 

Og selvom du måske har undret dig over hvorfor, så skal du være ganske rolig. 

Men på trods af det kan virke som en sød adfærd, så kan det på sigt blive et problem, hvis din hund følger rundt og ikke vil lade dig gøre noget i fred. 

Og det kan være relativt normalt, at hunden søger den konstante kommunikation og socialisering, så har ejerne en grobund for, at de føler de gør noget forkert, selvom det måske ikke er tilfældet. 

Det skriver purewow

De benytter samtidig lejligheden til at understrege, at hunde er obligatoriske sociale dyr, hvilket betyder, at socialisering er en virkelig naturlig adfærd for dem. Dette er en del af det, der gør dem til så fantastisk loyale ledsagere”. 

Hvordan får du din hund til at stoppe? 

Når der ikke er nogen underliggende medicinsk tilstand, kan du med fordel blot træne din hund til at blive siddende, når du vil skynde dig på toilettet. 

Her anbefaler de, at implementere noget differentiel forstærkning, hvor du giver din hvalp forstærkning til at blive og engagere sig i et emne i stedet for at ledsage dig på badeværelset. 

Læs også

Far har ikke råd til at købe skoletaske til sin søn: Hans løsning går nu viralt

 

 

Dagens Gossip