Uventet ansigt var pludselig at finde bag kassen i Bilka: Hvad søren lavede han der?

Henrik R

1 uge siden

|

08/06/2024
Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det var ikke hr. hvem som helst, der pludselig sad bag kassen i Bilka.

Dagens topnyheder

Det vil næppe komme som en stor overraskelse, hvis du støder ind i en du kender, når du tager forbi en en af landets Bilka-hypermarkeder.

Den store butik og de ofte mange kunder, øger sandsynligheden for, at du ser en du kender, men sandsynligheden for, at du ser et kendt - rigtig kendt - ansigt bag kassen, er alligevel knap så stor.

Det var dog alligevel tilfældet forleden, hvor handlende formentlig har spærret øjnene ekstra op, da de så, hvem der sad ved kassen.

Venstre-politikeren Morten Løkkegaard, der stiller op til EU-valget, der finder sted i morgen, var nemlig med den anden Venstre-politiker, Morten Dahlin, i butikken for at tale om fritidsjobs.

Skal man tro hans partifælde, så klarede han det umiddelbart OK,

"Forleden havde jeg Morten Løkkegaard med i Bilka for at tale om fritidsjob. Han tog en tur bag kassen og klarede det OK. Men i EU klarer han det mere end OK. Her er han skarp, kompetent og ikke mindst liberal." lyder det fra Morten Dahlin på Facebook.

Husk at stemme i morgen

Der stemmes til EU-parlamentsvalget i morgen søndag den 9. juni. Du burde have fået dit valgkort i din postkasse, så hvis du ikke har kigget endnu, så bør du gøre det.

På dit valgkort vil der stå, hvor du skal hen for at stemme.