Van Persie sender United op på tredjepladsen

Robin van Persie blev mandag aften matchvinder for Manchester United i en 2-1-sejr ude over Southampton.

Den til tider udskældte angriber scorede begge mål for United, der med sejren på St. Marys på den engelske sydkyst rykker op på tredjepladsen i Premier League. Det var Uniteds femte sejr i træk.

Southampton, der ligesom i sidste sæson har overrasket stort dette efterår, gjorde det nu ikke helt nemt for gæsterne. I lange perioder havde Ronald Koemans spillere initiativet.

Det var derfor helt fortjent, at topscorer Graziano Pelle efter en halv time kunne udligne til 1-1, efter at Robin van Persie 20 minutter tidligere havde givet gæsterne en føring på 1-0.

Uniteds forsvar formåede ikke at sparke bolden væk, og især Marouane Fellaini var alt for passiv, inden italienske Pelle var over bolden og bankede den op i nettaget.

Midtvejs i anden halvleg slog Robin van Persie til igen med sin sjette scoring i denne sæson.

Et Wayne Rooney-frispark blev lagt over mod bageste stolpe, hvor hollænderen løb bolden op. Fraser Forster i hjemmeholdets mål blev stående på stregen, og så kunne den tidligere Premier League-topscorer prikke sejrsmålet ind.

Manchester United har med sejren 28 point på ligaens tredjeplads, mens Southampton har 26 på femtepladsen. Topholdet Chelsea har 36 point.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip