Ven med tragisk nyt om Michael Schumacher

Skrevet af Henrik R

05/09/2023
"Der er intet håb"

Dagens topnyheder

Det er næsten et årti siden, at Formel 1-legenden Michael Schumacher sidst blev set i offentligheden. Efter en tragisk skiulykke i 2013 har hans tilstand været indhyllet i mystik, med familien og nære venner, der vælger at holde oplysninger tæt på hjertet. Men nu og da kommer der enkelte indikationer på, hvordan den tidligere racerkører har det.

Roger Benoit, en journalist og ven af Schumacher, har i et interview med Blick givet et sjældent indblik i situationen. Han refererer til et udsagn fra Schumachers søn, Mick, der sagde:

"Jeg ville gøre alt for at tale med min far." Ifølge Benoit er denne udtalelse en klar indikation på, at der ikke er meget håb for Schumachers tilstand.

Schumachers kone, Corinna, har også tidligere kommenteret på familiens situation i en dokumentar fra 2021. Hun udtalte, at hele familien savner Michael dagligt, men at han "er her, han er anderledes, men han er her, og det giver os styrke."

Mick Schumacher, der også er en del af motorsportsverdenen, har ligeledes indikeret, at han og faderen "ville have så meget mere at snakke om nu," hvilket yderligere understreger familiens følelsesmæssige kamp.

Roger Benoit, der har kendt Schumacher siden 1991, tilføjer en personlig anekdote om deres venskab. Han fortæller, at Schumacher skylder ham en middag, en aftale der blev lavet under mere lykkelige omstændigheder. "Han kommer nok til at skylde den for evigt," siger Benoit.

Michael Schumacher har været igennem flere operationer siden ulykken i 2013, hvor han ramte hovedet mod en sten og faldt i koma. Han er nu hjemme, men kun de nærmeste familiemedlemmer har adgang til ham. Familien har gentagne gange understreget, at de ønsker at beskytte hans privatliv, hvilket gør, at kun meget få mennesker kender til hans præcise tilstand.