Verdenskendt sauce ændrer på ikonisk flaske

Skrevet af Mathias Nielsen

29/03/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Designet ændres nu.

Dagens topnyheder

HP Sauce er en verdenskendt sauce, som står for omkring 75 % af alt salg af brun sauce i Storbritannien.

Flaskerne har siden oprettelsen i 1870 haft det kendte urværk ‘Big Ben’, som kan ses i London som en del af sin etiket på flaskerne.

HP (forkortelse for Houses of Parliament) sauce blev opfundet af grønthandler Frederick Gibson Garton, før den blev officielt registreret i 1896, da parlamentsmedlemmer begyndte at bruge krydderiet i parlamentet.

I 2019 opdaterede HP for første gang sin etiket, da Big Ben var under renovation.

Det betød, at urværket var omringet af stillads, hvorfor etiketterne blev opdateret, sådan at det også var tilfældet på HP’s flasker.

Nu meddeler virksomheden så, at man igen går tilbage til udgangspunktet uden stillads. 

En talsmand for virksomheden forklarede:

“Efter meddelelsen fra Underhuset om, at stilladseet skal fjernes, meddeler HP Sauce, at den også vil fjerne stilladset fra etiketten. Siden maj 2019 har HP-sauceflasker af glas vist Elizabeth Tower dækket med stilladser for at præsentere et ærligt billede af det restaureringsarbejde, der har fundet sted,” siger talsmanden ifølge Metro og tilføjer:

“Med stilladset, der skal fjernes i slutningen af ​​marts og april, vil HP Sauce-etiketter også blive gendannet til deres oprindelige glans.

Etiketændringen i 2019 var den første designændring nogensinde til den berømte flaske i 123 år, og nu er der kun en begrænset tid tilbage til at sikre sig en klat historie."

HP Sauce siger, at da Big Ben har været en del af flaskens udseende altid, var det helt naturligt for virksomheden at opdatere etiketten, så den afspejlede det virkelige billede af Big Ben.

Glasflasker med stilladset på forbliver i butikkerne, så længe lager haves.