Verdenskendt skuespiller chokerer: Blev seksuelt misbrugt

Foto: Shutterstock

Den verdenskendte og Oscar-vindende skuespiller fortæller, at han er blevet misbrugt og afpresset til sex.

I sin nye bog, Greenlights, smider Matthew McConaughey flere brutale sandheder på bordet.

Læs også

Så skete det: Nu fraråder regeringen rejser til Tyskland

Han beskriver bl.a., at hans ekskæreste afpressede ham til at miste sin mødom som 15-årig. Hertil fortæller han også om en episode, hvor han som 18-årig blev seksuelt misbrugt.

Den 50-årige skuespiller fortæller også i sin bog, at han var bange for, at han ville gøre Gud vred, da han sex for første gang. Det skriver Vulture. 

"Jeg blev afpresset til at have sex for første gang, da jeg var 15 år gammel, og jeg var sikker på, at jeg ville ryge i Helvede, fordi det skete uden for ægteskab. I dag er jeg i stedet ganske sikker på og håber, at det ikke bliver tilfældet," fortæller berømte og Oscar-vindende skuespiller.

Misbrugt i en varevogn

Det er ikke blot omstændighederne omkring skuespillerens første seksuelle oplevelse, der er opsigtsvækkende i den nye bog.

Den kendte skuespiller beskriver nemlig også en episode, hvor han som 18-årig blev "slået bevidstløs" af en mand, hvorefter han blev "misbrugt" bag i en varevogn.

Oscar-vinderen understreger dog, at han er fast besluttet på, at han ikke ønsker at lade de forfærdelige og traumatiske oplever ændre sit syn på livet.

"Jeg følte mig aldrig som et offer. Jeg har beviser for, at verden forsøger at gøre mig glad," siger han.

Første gang nogensinde

Matthew McConaughey har ikke tidligere udtalt sig offentligt om hændelserne, men har dog tidligere støttet velgørende organisationer med fokus på ofre for seksuelt misbrug.

Eksempelvis blev skuespilleren i 2006 tilknyttet projektet 'Rape Elimination Program' på Texas University. Projektet omhandlede at indsætte gratisbusser, der skulle hjælpe studerende med at komme sikkert hjem om aftenen.

McConaugheys bog med titlen 'Greenlights' landede på de amerikanske boghylder tirsdag.

Læs også

Folketingsmedlem indrømmer samleje med 15-årig pige

Ifølge det amerikanske medie E! indeholder bogen fortællinger om alt fra hans utraditionelle barndom til forholdet med hans hustru, Camilla Alves, som han har fået tre børn med.

 

Dagens Gossip