‘Vild med dans’-stjerne opfordrer kæreste til at få børn - men vil ikke selv være faren

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

‘Fyr den af’ - sådan lyder opfordringen fra ‘Vild med dans’-stjernen til kæresten, når det kommer til at få børn.

To børn er rigeligt. Sådan er der nok mange forældre, der har det. Det er også sådan, at Silas Holst føler, når det handler om børn. 

Det fortæller den populære ‘Vild med dans’-stjerne til Se & Hør. 

Læs også

Danskere gør opsigtsvækkende corona-opdagelse

Sammen med skuespilleren Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf har han børnene Maggie My og Bob Jones på henholdsvis seks og tre år. I dag danner Silas Holst par med Nicolai Schwartz, og selvom de to har det skønt sammen, så er dansestjernen ikke interesseret i at skulle være far til flere. Men det betyder ikke, at han vil stå i vejen for kærestens drømme. 

“Nicolai vil rigtig gerne have børn, og det bakker jeg op om. Det skal han bare fyre af – og så vil jeg synes, det er rigtig dejligt en dag at få sådan et forhold til hans unger, som han har til mine. Men jeg har ikke behov for at være far til mere end to,” forklarer han og uddyber, at han har skiftet de bleer, han skulle i løbet af sit liv.

Travl hverdag

Måske er det heller ikke lige nu, at der er tid til helt små spædbørn i Silas Holsts liv. Hvis man følger med på Instagram, er der i hvert fald ingen tvivl om, at danseren har travlt.

Lige for tiden kan han både opleves hver fredag aften, hvor han indtager dansegulvet sammen med skuespilleren Nukâka Coster-Waldau i ‘Vild med dans’. Derudover er han også med i Dirty Dancing - The Musical, som spiller i Musikhuset i Aarhus, hvor han sammen med Mathilde Norholt spiller hovedrollerne som Johnny Castle og Baby.

Læs også

Corona-situationen forværres: Mette Frederiksen indkalder til møde

 

 

 

Dagens Gossip