Vild med dans-stjerne overrasker: Smider alt tøjet

Skrevet af Julie Møller

30/12/2020
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Vild med dans-stjernen har ikke en trevl på kroppen.

Dagens topnyheder

Hvis du sidder og scroller på Instagram i dag, og du falder over Vild med dans-stjernen Morten Kjeldgaards profil, så er det en mere afklædt udgave af danseren, du får at se end normalt.

I sit seneste opslag har danseren, der i den seneste sæson af Vild med dans dannede par med tv- og radioværten Sara Bro, smidt alt tøjet.

“2020 tog sgu røven på os alle! Sidste år så mit ‘Godt Nytår’ billede sådan her ud… kan ikke finde ud af, om jeg er kommet til at provokere det dengang kommende 2020 lidt for meget... for synes dælme godt nok det har opført sig dårligt,” skriver Morten Kjeldgaard og lover, at han ikke udfordrer skæbnen endnu en gang. 

“Kan dog afsløre, at jeg holder mig i skindet i år og lover, at der ikke kommer en lignende velkomst til 2021... så er der da chance for en noget lysere fremtid for os alle. Så velbekomme. Ps. Fjolleri han forekomme.”

Foto: Instragram @mortenkjeldgaard

“Kæmpede alt, hvad vi kunne”

Sammen med Sara Bro var Morten Kjeldgaard et af de 12 par, der dystede i den seneste sæson af Vild med dans. De nåede dog ikke til finalen, men gjorde alt, hvad de kunne for at nå dertil. 

“Så sluttede vores danseeventyr. TAK for dansen dejligste @sarabro. Jeg har nydt hvert sekund! Jeg er kæmpe stolt af dig, og den udvikling du har været igennem. Tak for dig. Vi kæmpede alt hvad vi kunne, men det var et hårdt felt at være oppe imod. Kæmpe pøj pøj til en meget skarp og dygtig top 4,” skrev han på Instagram, da parret røg ud af konkurrencen.

Foto: Instragram @mortenkjeldgaard

I denne sæson var det danseren Thomas Evers Poulsen, der sammen med skuespilleren Merete Mærkedahl kunne løfte vinder-trofæet.