Villy Søvndal ramt af corona

Skrevet af Nicolai Busekist

119 uger siden

|

01/02/2022
Foto: Søren Gylling/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Foto: Søren Gylling/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
SF-politiker Villy Søvndal er blevet smittet med coronavirus. Derfor arbejder han hjemmefra i en periode.

Dagens topnyheder

Den 69-årige Villy Søvndal er blevet smittet med coronavirus. Det afslører den erfarne SF-politiker i et opslag på sin Facebook-side.

Her skriver han, at han ikke blot er blevet ramt af den smitsomme virus. Han er også blevet ramt af de fleste af de symptomer, der følger med, når man bliver ramt af coronavirus.

"Så blev det min tur til at blive testet positiv med corona med alle de symptomer så mange andre har prøvet: Hoste, ondt i halsen og i hovedet samt den der trælse influenzafornemmelse i kroppen," skriver Villy Søvndal på Facebook.

Politikeren, der stillede op som borgmester i Kolding Kommune, har ikke afsløret om, hvorvidt det er den smitsomme Omikron-variant, han er blevet smittet med.

Han har derimod skrevet, at han har planer om at arbejde hjemmefra i denne uge. Selvom han er blevet ramt af flere symptomer, har den erfarne politiker derfor ikke i sinde at slippe sit arbejde.

"Jeg arbejder derfor hjemmefra i denne uge og deltager i møder på nettet. Jeg håber det bliver et mildt forløb og at jeg er klar igen fra næste uge," skriver han, inden han runder sit opslag med: "Pas godt på hinanden."

SF-politiker stillede op som borgmester i Kolding Kommune, hvor han var borgmesterkandidat for Socialistisk Folkeparti. Stemmemæssigt gik det ham rigtig godt, men han endte ikke med at kunne sætte sig i borgmesterstolen.

I alt sikrede han sig intet mindre end 5.431 personlige stemmer, hvilket er 304 mere end de 5.127 stemmer, som Venstre-politiker Eva Kjer Hansen, der fik næstflest stemmer, sikrede sig.

Han blev ikke borgmester, men kan dog alligevel glæde sig over indflydelse. Han er nemlig blevet byrådsmedlem for SF, formand for social- og arbejdsmarkedsudvalget samt næstformand for et nyt udvalg for social vækst.