Whistleblower står frem: Stor ufo-mystik tager til i styrke

07/06/2023 17:09

Mathias Busekist

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
USA skjuler, at der findes ufoer.

Mest læste i dag

Rumvæsner. Flyvende tallerkener. You name it.

Spørgsmålet forblive det samme: Findes de?

I hvert fald har NASA afholdt sine første offentlige høringer om UFO'er, hvor det kom frem, at der var været flere hundrede tilfælde i løbet af de seneste 27 år, hvor der er blevet registreret flyvende, ukendte objekter.

Og spekulationerne tager nu kun til i styrke efter en udmelding fra den tidligere amerikanske efterretningsofficer David Charles Grusch.

I en artikel i mediet The Debrief hævder han, at den amerikanske regering i flere år har hemmeligholdt viden om, at de undersøger UFO'er - nu bedre kendt som UAP - i sin varetægt.

"Vi taler ikke om prosaisk oprindelse eller identiteter. Materialet omfatter intakte og delvist intakte fartøjer," siger David Grusch til mediet.

David Grush skulle have været i kontakt med flere kilder, som har hævdet, at der her er tale om ikke-menneskeskabte fartøjer.

Information, som han nu vil samle samt overlevere til Kongressen. For David mener, at oplysningerne er blevet tilbageholdt for Kongressen på ulovlig vis.

Ikke nok med Davids udsagn, så bliver han bakket op af den pensionerede oberst Karl Nell, der arbejdede sammen med Grusch i det amerikanske militær.

Men manglen på beviser betyder mangel på tro. Det mener i hvert fald major og chef for Center for Luft og Rumoperationer ved Forsvarsakademiet, Karsten Marrup.

"Jeg vil ikke afvise, at det, han siger, er sandt," siger Karsten Marrup til Ritzau og tilføjer:

"Men fordi historien er så vild, som den er, har jeg brug for at få et billede eller en optagelse, så vi kan se, at de ting, han siger eksisterer, rent faktisk eksisterer."

Marrup kan slutteligt tilføje, at der ikke findes noget nyt i, at en person påstår, at der findes UAP'er.

Lige denne sag vækker dog opsigt, da det kommer fra en troværdig person som David Grusch