X Factor-stjerne skal tirsdag i retten for grov vold: Så voldsomt var det

Skrevet af Emil Martesen

30 uger siden

|

31/10/2023
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
X Factor-stjernen kan risikere op til seks års fængsel.

Dagens topnyheder

En tidligere 'X Factor'-stjerne står nu over for en retssag, der kunne ende med at ændre hendes liv radikalt. Det er en sag, der begyndte som et simpelt chipstyveri men eskalerede til en brutal voldsepisode mod en 7-Eleven-ekspedient.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den kvindelige sanger, hvis identitet er beskyttet af et navneforbud, er tiltalt for sammen med to medgerningsmænd at have overfaldet en 7-Eleven-ekspedient i Københavns Indre By.

Angiveligt skulle kvinden være en som nåede hele vejen til programmets liveshowdel, men nu har piben fået en anden lyd.

Når der senere i dag tages hul på sagen i Københavns Byret, så risikerer hun op til seks års fængsel, hvis hun bliver dømt for grov vold efter straffelovens paragraf 245 stk. 1.

Hændelsen fandt sted tilbage i 2022 - nærmere bestemt den 9. december - omkring klokken 6 om morgenen.

Efter at have stjålet en pose chips, blev de tre personer bedt om at forlade butikken, men det var her situationen eskalerede.

For efter 10 minutter havde de tre personer stadig ikke forladt butikken angreb de ifølge politiet ekspedienten. Det er samtidig beskrevet, at at de kastede adskillige genstande mod ekspedienten, ligesom de slog, sparkede og spyttede på ham, hvorefter ekspedienten væltede omkuld.

Men det stopper ikke her.

Angiveligt skulle overfaldet inkludere mere end 40 slag og spark, samt kast af genstande som fyldte dåser og glasflasker.