Han stikker en pind ind i en halv banan: Kort efter har han den lækreste morgenmad

Foto: Facebook

Det behøver ikke at være svært at lave morgenmad, der helt automatisk får munden til at løbe i vand.

Er du træt af at spise havregryn eller rundstykker fra frost til morgenmad? I så fald er du måske på udkig efter en anden og mere delikat morgenmad, du kan tilberede.

Læs også

Dronning Margrethe ramt af helbredsproblemer: Nu aflyser hun

Fælles for de fleste, der leder efter en opskrift til lækker morgenmad er, at det helst ikke skal være for krævende – og det er heldigvis noget, som denne opskrift lever op til.

Opskriften starter du ud, ved at skære en banan over i to halvdele, hvorefter du skal stikke små chokoladestykker ind i hvert af de to halvdele. Herefter skal du sætte en træpind i bunden af hver halvdel.

Når du har gjort dette, skal du lægge dem i fryseren i 20 minutter, og i mellemtiden skal du lave en pandekageblanding, hvilket du kan lave, som du selv foretrækker det.

Pandekageblandingen skal du helst hælde over i et stort glas, så du derefter kan dyppe de to halvdele af bananen ned i glasset, for på den måde at dække dem med din pandekageblanding. Det er vigtigt, at du får dækket dem helt med blandingen.

Efterfølgende skal du blot placere dem på en varm, men tør pande, hvor du steger dem, indtil pandekageblandingen bliver fast, og du derfor kan vende de to halvdele af bananen.

Når du har steget alle fire sider af bananen, skal du hælde en smule vand i panden, som har til formål at skabe damp. Derfor skal du også sætte et låg over dem – eller en anden pande, som du ser, at han gør i videoen.

Det er ikke lang tid, du skal give de to bananhalvdele på banen, når de først er kommet under låg. I videoen bliver det nævnt, at de skal have mellem 20 og 30 sekunder.

Læs også

Kvinde fik taget DNA-test: Kort tid efter blev hun ringet op af politiet

I videoen vælger han at servere de to bananstykker med ahornsirup, men man kan naturligvis også dyppe dem i chokoladesauce e.l., hvis man foretrækker at gøre dette.

 

Dagens Gossip