Sådan kan du få 'gratis' pizza

09/05/2023 14:18

Henrik R

Opskrifter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En video på Facebook afslører, hvordan man kan få et 'gratis' stykke pizza.

Mest læste i dag

Pizza og gratis ting er begge noget, som langt de fleste elsker, og gratis pizza må derfor siges at være noget af det bedste, man kan få. 

Det er dog de færreste, som går og deler gratis pizza ud, og derfor er det godt, at influenceren Arron Crascall har delt en video på Facebook, hvor man kan se en lang række 'lifehacks'; blandt andet hvordan man får et 'gratis' stykke pizza.

Tricket fungerer, hvis man skal hente pizza for nogen, arbejder for et pizzeria eller for eksempel leverer pizza ud. 

Man kan nemlig ikke få fat i en hel gratis pizza, men hvis man er i besiddelse af en pizza, som andre har betalt for, kan man få et dejligt stykke, helt uden at andre opdager det, og det er derfor også et fantastisk trick til filmaftenen, hvis man gerne vil sikre sig noget ekstra pizza, uden at andre opdager det.

Tricket bliver forklaret og fremført på to forskellige måder 35 sekunder og to minutter og 50 sekunder inde i videoen, som kan ses heruder:

Her bliver der skåret et stykke af pizzaen fra, som man så kan spise i smug, på en helt bestemt måde, som gør, at man bagefter kan 'samle' pizzaen igen, uden at man kan se, at der er spist af den. 

Derudover har videoen blandt andet også tricks til, hvordan man holder græsset i sin have grønt (00:50), hvordan man skjuler øl fra for eksempel sine forældre (01:40), hvordan man får en ekstra taske med i flyet eller snacks ind i biografen (01:50), og hvordan man smugler en flaske spiritus med ind på en festival eller til en koncert (02:20).