Dansk avis provokerer: 'Problemet med Joachim B. Olsen er, at han altid har ret'

Polfoto.

Avisen proklamerer, at den kontroversielle politiker altid har ret.

Selvfølgelig har Joachim B. Olsen ret.

Sådan skriver Børsen i overskriften til avisens leder, hvor budskabet er, at Joachim B. Olsens udmeldinger ikke altid er populære, men at man ikke kan klandre ham for at tage fejl.

- Joachim B. Olsen, MF (LA), kan som ingen anden sende trofaste støtter af velfærdsstaten i sin nuværende form op i det røde felt, som man siger. Problemet med ham er, at han altid har ret. Og mennesker, der altid har ret, er bare irriterende, skriver Børsen.

Lederen tager sit udgangspunkt i tv-programmet 'Detektor', der modtog en del seerhenvendelser om, at programmet burde faktatjekke Joachim B. Olsens påstand om, at en enlig kontanthjælpsmodtager med fire børn får 23.000 kroner udbetalt om måneden.

DR-programmet undersøgte sagen og kom frem til resultatet: LA-politikeren har ret.

Læs også

Joachim B. Olsen er gået konkurs

 

- Selvfølgelig har Joachim B. Olsen ret, fristes man til at sige. Men siden han fik SF'eren Özlem Cekic på glatis i sagen om den såkaldte fattig-Carina, har han været jaget vildt, skriver Børsen, der i deres leder fremhæver indslaget fra 'Detektor' for at vise, ”hvor ivrige folk er for at fange Joachim B. Olsen i en fejltagelse.

Børsen mener, at politikeren er jagtet vildt, da hans meninger rammer direkte ned i debatten om velfærdsstaten.

- Joachim B. Olsen er budbringer af sørgelige sandheder om velfærdsstaten, som vi kender den i dag. Velfærdsstatens trofaste støtter skyder budbringeren, lyder en af konklusionerne i avisen.

Læs hele lederen ved at klikke her

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip