Danske politikere vil uddele spray mod asylansøgere

Facebook har bandlyst partiets video, hvor de lover, at sprayen kan modvirke voldtægter.

Danskernes Parti lagde tirsdag eftermiddag en ny video ud på Facebook, men bare få timer senere var videoen fjernet fra det sociale medie.

Partiformand Daniel Carlsen forklarer i videoen, at medlemmer af det højreorienterede parti i weekenden vil gå på gaden for at uddele såkaldte 'asylsprays' til kvinder i nærheden af asylcentre.

De uddelte sprays - der i videoen præsenteres som lovlige i modsætning til de forbudte pebersprays - skal give kvinder mulighed for at forsvare sig selv mod voldtægtsmænd fra asylcentrene, lyder budskabet i videoen.

Læs også

13-årige piger ser mand tæske kvinde på gaden, uden nogen gør noget - så griber de til handling

- Det er ikke længe siden, at en asylansøger i Haderslev voldtog en dansk kvinde. Det er et eksempel på, hvorfor der er brug for en asylspray. Der er skabt en utryghed her i landet, som i høj grad skyldes, at vi har fået rigtig mange migranter hertil, siger Daniel Carlsen til JydskeVestkysten.

Daniel Carlsen ønsker ikke at uddybe for avisen, hvad man finder i deres små spraydåser fra videoen, men han lover, at de både er 'effektive' og 'lovlige'.

Partiet vil heller ikke ud med, hvor i landet, at partiets medlemmer vil uddele deres alternative sprays, men Daniel Carlsen forklarer, at det bliver i nærheden af landets asylcentre. 

Tirsdag eftermiddag ved tre-tiden lagde partiet den omstridte ud på YouTube, hvor man i modsætning til på Facebook stadig kan se videoen. 

Se videoen øverst.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip