Er dette navnet på Lars Løkkes nye parti?

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Rygterne går på, at Lars Løkke vil stifte et nyt parti, og nu tyder det også på, at vi kender navnet på dette parti.

Det er nu fem dage siden, at Danmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen valgte at trække sig som formand for partiet Venstre, mens Kristian Jensen trak sig fra posten som næstformand.

Rygterne har dog hele tiden svirret på, at Lars Løkke meget vel kunne finde på at stifte et nyt parti, da han er en yderst populær herre i dansk politi, hvor han ved seneste valg fik næstflest personlige stemmer med 40.745 stemmer.

Læs også

Lars Løkke trækker sig som formand for Venstre

Nu er der meget der peger på, at Lars Løkke Rasmussen har konkrete planer med at stifte et nyt parti, og partinavnet kan meget vel være fundet.

Domænenavnet Liberaltcentrum.dk og flere versioner af det navn, er nemlig blevet solgt. Manden der har købt af direktøren, Sten Engelbrecht, og Ekstra Bladet mener, at Engelbrecht der blot bot 15 kilometer fra Lars Løkkes hjemby, Græsted, har købt det på vegne af Lars Løkke.

Sten Engelbrecht har ikke ønsket at kommentere købet af domænenavnene overfor Ekstra Bladet. Heller ikke den tidligere statsminister er det lykkedes Ekstra Bladet at få en kommentar fra, men Lars Løkkes bror, Knud Løkke Rasmussen fortæller til gengæld, at han ikke kender til nogle planer om et nyt parti eller domænenavnet liberaltcentrum.dk

Via hjemmesidsen Whois.com kan man se, hvem der har købt et domæne, og hvornår domænet er købt. Hjemmesiden oplyser, at domænet blev købt i går onsdag den 4. september.

Læs også

Indbrudstyv sked på Annalises gulvtæppe

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip