Indbrudstyv sked på Annalises gulvtæppe

Foto: Facebook

19-årige Annelise kom hjem til sit hus, og så, at der havde været indbrud. Tyven havde dog lagt en stor gave til Annelise, hvor han havde puttet en kiks i, og drysset med Coco Pops.

Det er blot få dage siden, at en 38-årig far kunne fortælle om, hvordan håndværkerne der skulle fikse hans tag, havde skidt ovenpå det. Nu er der så endnu en bizar historie, der handler om puha.

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

Der er tale om den 19-årige kvinde Annalise Oram, der havde været på et ophold hos hendes mor, hvorefter hun den 3. september kom hjem til sin bolig og så, at der havde været indbrud.

Flere ting var blevet stjålet fra hendes hjem, men det var langt fra det værste. Pludselig erfarede kvinden, at der var en ubærelig stank, som kom inde fra stuen.

Da hun gik derind kunne hun se, at indbrudstyven havde lagt en stor gave i form af en lort midt på gulvtæppet.

Foto: Facebook

Kiks og Coco Pops i lorten

Annalise blev rasende over opdagelsen på sit gulvtæppe, og gik med det samme på Facebook, for at rase ud.

“Jeg har ikke nogen ide om, hvem der har gjort dette. Jeg blev decideret fysisk dårlig, da jeg så lorten og den ubærelige lugt. Det ligner en scene fra Drop Dead Fred (Film) hvor de smurte det ud på gulvtæppet i stuen,” fortæller hun i sit opslag, som blot bliver endnu mere bizart.

“De havde også været i min kageskuffe, hvor de havde taget en kiks og putte den ned i lorten, hvorefter de havde drysset Coco Pops på den,” fortæller hun.

Indbruddet skulle være sket tirsdag den 3. september omkring klokken 21:45. Indbrudstyvene var kommet ind gennem et smadret vindue, og de skulle have taget et tv samt hendes fætters PlayStation 4.

Annalise modtog et opkald fra hendes nabo, da han havde set lys blive tændt, mens en mand iført mørkt tøj gik rundt i huset. Annalise kørte med det samme hjem, og kun altså hjem til et indbrud, hvor der lå en stor fed lort på gulvet.

Læs også

Benjamin finder levende frø i salat fra Aldi

Avisen - dagens mest populære nyheder.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip