Kristian Thulesen Dahl er fortid i Dansk Folkeparti

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Kristian Thulesen Dahl er ikke længere medlem af Dansk Folkeparti, da han har besluttet at melde sig ud af partiet.

Kristian Thulesen Dahl har meddelt, at han har valgt at melde sig ud af Dansk Folkeparti, og dermed er hans rejse med partiet slut fra dags dato.

Læs også

Tillæg på 30.000 kroner: Nu bliver det dyrere for disse bilister

"Jeg har i dag valgt at melde mig ud af DF. Det har været en rigtig svær beslutning, for vi har i partiet haft en fantastisk rejse sammen. Fuld af gode oplevelser. Fuld af gode minder," skriver han i et opslag på Facebook.

Han fortæller også, at han i den seneste tid har brugt en del tid på at tænke over, hvordan de mange problemer i partiet løses. Han er dog noget til den konklusion, at det ikke kommer til at ske.

Desuden skriver han, at der er blevet lagt pres på ham, da partiets ledelse har ønsket, at han skal tage en beslutning om sin fremtid nu.

"Men realiteten er, at det ikke sker. Derimod er der et pres for, at jeg skal tage beslutningen om min fremtid nu. Det italesættes, at partiet først kan komme videre, når jeg er ude. Og hvis vurderingen er, at den nuværende ledelse ønsker, jeg skal melde mig ud, er det den rigtige beslutning for mig at tage. Uanset hvor smertelig den så er for mig," skriver han.

Kristian Thulesen Dahl sender også en stor tak til de øvrige medlemmer i partiet, som han siger, at han har mange gode minder fra.

Desuden slår han fast, at han ikke har planer om at 'kaste smuds på partiet eller personerne i det'. Han vil derimod holde fokus på alt det positive.

"Jeg kommer ikke til at kaste smuds på partiet eller personerne i det. Jeg vil i stedet tænke tilbage på alt det positive, der har været – og jeg vil opfordre alle andre til at gøre det samme. For selvom vi nok nu er vokset fra hinanden, skal vi alle bedst videre," lyder det fra Kristian Thulesen Dahl.

Læs også

Line Baun i stor sorg efter dødsfald

Til slut skriver han, at han ønsker alle i Danske Folkeparti god vind fremover – også dem, der måtte have haft en anden mening end ham om, hvad der ville være bedst for partiet.

 

Dagens Gossip