Kristian Thulesen Dahl: Syrerne skal hjem

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Kristian Thulesen Dahl har blot et budskab, når han skal til en hasteforespørgsel i Folketinget i dag.

Det kan ikke komme bag på nogen, at Dansk Folkeparti gerne ser, at de syriske flygtninge rejser tilbage til Syrien igen.

I dag bliver det så understreget af Danske Folkepartis partiformand Kristian Thulesen Dahl, der i et opslag på Facebook gør det ganske klart, at flygtningene skal sendes hjem.

Læs også

Kvinde sender hele familien billede af forlovelsesring: Så indser hun sin pinlige fejl

I opslaget der lægges ud med store bogstaver skriver han:

“SYRERNE SKAL HJEM!”

Derefter fortæller Thulesen Dahl, at der netop nu er en hasteforespørgsel i Folketinget, der omhandler de syriske flygtninge og migranter.

“Lige nu har vi hasteforespørgsel i Folketinget om syriske flygtninge og migranter. Enhedslisten m.fl. er vilde med tanken om at syrerne skal blive i Danmark, selvom forholdene nu er til, at flere kan vende hjem. Pr. 1. januar 2020 opholdte der sig i alt 32.062 syriske flygtninge/migranter og familiesammenførte til flygtninge med syrisk herkomst i Danmark. De offentlige udgifter til syrere er eksplosivt høje - for eksempel koster forsørgelsen 638 mio årligt og danskundervisning 226 millioner årligt.Derudover roder alt for mange rundt udenfor arbejdsmarkedet og gruppen topper i voldtægtsstatistikkerne.” skriver Kristian Thulesen Dahl i sit opslag.

Han understreger, at han har et enkelt budskab, som han vil tage med til regeringen.

“Jeg går i salen i dag med ET budskab til regeringen! Gør ord til handling NU! Det er ikke nok at være skarp med ordene. Der skal også handles! Syrerne skal hjem!!” slutter partilederen fra Dansk Folkeparti.