Kvinde sender hele familien billede af forlovelsesring: Så indser hun sin pinlige fejl

Foto: Privat

En kvinde fik ekstra mange komplimenter og grin med på vejen, da hun viste sin nye forlovelsesring frem.

Det kan være meget nemt at blære sig blandt familie og venner, hvis man får store gaver eller lykken tilsmiler en.

Med mobilen lige ved hånden er det supernemt at fange et billede af den glædelige stund til at dele med venner og familie.

Men for en unavngivet kvinde fra storbyen Los Angeles i den amerikanske stat Californien blev hendes forlovelsesring på en måde overskygget af hendes forlovedes drillerier, skriver Daily Mail.

Læs også

Nu er Prins Philips dødsårsag fundet

Den uheldige kvinde havde netop delt et billede af sin ring på fingeren i en sms til stort set alle hun kendte, da fejlen kom til syne, da en af hendes venner, Nick Walsh, fangede billedet på film og delte det på det sociale medie Twitter.

For den forlovede kvinde havde ikke taget et almindeligt billede, hun havde faktisk taget et Live Photo, hvor at der billedet fanger bevægelsen et kort sekund inden og lige efter, at billedet er taget.  

Og det var nok til, at den den heldige kommende gom kunne nå at lave en lille narrestreg, og smide hele den lyse kødfløjte med ind i billedet.

Foto: Privat

Nick Walsh kunne derefter dele videoen med gud og hver mand på Twitter, hvor han skrev. - Jeg venter på, at min ven opdager at det er en video, skrev han, hvorefter Twitter eksploderede i kommentarer.

Selv havde han besvaret sms’en med den sjove kommentar:

"Wow, den er enorm!" uden at præciserer hvad han mente var enormt.

Ikke desto mindre er klippet af ringen og den lange køddolk blevet set af mere end 5,7 millioner på Twitter, der har skrevet mange morsomheder på den forlovede kvindes bekostning.

Se selv hele den pinlige video her:

 

Læs også

 

 

Dagens Gossip