Lars Løkke er ikke i tvivl: Det er den forkerte strategi

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Danmarks tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussen føler sig nu overbevist om, at den nuværende corona-strategi ikke er den rette.

I mandags kunne Mette Frederiksen på et pressemøde fortælle om, hvilken del af Danmark der ville komme til at åbne gradvist op efter påske.

Rygterne havde længe svirret og det forlød sig i første omgang, at det ville blive de ældre studerende samt nogle virksomheder, der ville få lov til at åbne op igen.

Læs også

På grund af corona: Her kan du spare penge fra i dag

Virkelighed viste sig dog at være en hel anden, da Mette Frederiksen berettede om, at det ville være de mindste børn, der kan vende tilbage til skoler og institutioner pr. 15. april.

Danmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen var bestemt ikke enig i, at det er den rette strategi, hvilket han fortæller i et længere blogindlæg på BT.dk.

“Det skaber klarhed. Så nu er jeg ikke i tvivl længere: Vi følger en socialdemokratisk strategi. Om den er rigtig, afhænger jo af øjnene, der ser. I mine øjne er den forkert!” lyder det fra Lars Løkke Rasmussen i blogindlægget.

Lars havde åbnet for restauranterne

Hvis Lars Løkke Rasmussen fortsat havde været statsminister, så ville danskerne formentlig kunne gå på restauranter og blive klippet igen pr. 15. april. 

Hans vurdering er nemlig, at man burde have valgt et mellemscenarie, hvor blandt andet disse virksomheder kunne åbne.

“Regeringen har valgt livrem og seler. Personligt synes jeg, at en af delene ville række, så f.eks. frisører og restauranter kunne genåbne nu under iagttagelse af skærpede afstands- og hygiejnekrav. Men det er så Socialdemokratiets valg,” skriver landets tidligere statsminister. 

Er du enig med Lars Løkke? Har Mette Frederiksen og Co. valgt den forkerte strategi, eller har du tillid til den nuværende strategi?

Læs også

Eksperter: Tag dine sko af med det samme

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip