Mette Frederiksen i dybfølt farvel

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Mette Frederiksen begræder tabet af sin særlige rådgiver Martin Rossen, der i går sagde sit job op.

Det kræver en stor historie, hvis man skal ramme forsiden af samtlige danske medier. Det skete dog i går, da Socialdemokratiet kunne meddele, at Mette Frederiksens særlige rådgiver og statschef, Martin Rossen sagde sit job op.

Læs også

Nu er der nyt fra Mette Frederiksen

Det gjorde han fordi, at han er blevet tilbudt jobbet som global kommunikationsdirektør hos Danfoss.

Kort efter udmeldingen fra Socialdemokratiet meldte Mette Frederiksen ud på sin egen Facebook-profil, hvor hun tager en dybfølt afsked med hendes god ven og kollega.

“Du er en af mine bedste venner, og igennem ni år har du været min allernærmeste i dansk politik. Du har en kæmpestor del af æren for, hvor Socialdemokratiet er i dag, og for at flere danskere igen har tillid til os. Du er en af vores generations allerdygtigste, og det er du især på grund af din ægte sociale indignation og for din stædige insisteren på, at social retfærdighed og økonomisk ansvarlighed skal gå hånd i hånd,” lyder det fra statsministeren, der fortsætter:

“Nu har du fået nyt job, og jeg ønsker dig og Danfoss et stort tillykke. Men hold nu op, hvor vil vi savne dig. Mest som ven og kollega. Og dernæst for den dygtige håndværker, strateg og tænker, du er. På det seneste har du måtte lægge øre til meget, men I derude skal bare vide, at Martin har kæmpet for jer. For at helt almindelige mennesker får et endnu bedre liv i det her fantastiske samfund. Dansk politik og det danske folkestyre siger farvel til en af de bedste,” slutter Mette Frederiksen.

I det politiske sekretariat i Statsministeriet indgår fortsat to særlige rådgivere og en sekretær. Statsministeriet oplyser, at der ikke på nuværende tidspunkt er taget stilling til eventuelle omorganiseringer som følge af Martin Rossens fratrædelse.

Læs også

Kvinde lå og solede på stranden - Pludselig blev hun kørt over

 

 

 

Dagens Gossip