Nu er der flertal: Sexdukker der ligner børn skal forbydes

Foto: Yahoo

Dansk Folkeparti har endelig fået flertal mod at forbyde sexdukker, der ligner små børn. Forbuddet føres formentlig igennem i morgen fredag.

I Danmark er det ulovligt at dyrke sex med personer under 15 år, men til gengæld er der ikke nogen lov mod at dyrke sex med en dukke, der ligner et barn.

De såkaldte sexdukker bliver mere og mere virkelighedstro, og på nettet er det muligt at købe sexdukker, der ligner små børn.

Hvis man bor i Danmark, er det fuldt ud lovligt både at købe disse børne-sexdukker, og det er ligeledes lovligt at benytte sig af dem.

Det vil Dansk Folkeparti dog gerne have stoppet, og i morgen fredag vil der være et flertal i deres forslag om at stoppe det.

Læs også

Ny modbydelig hærværk rammer danskere - Tjek om du er blevet ramt

Danmarks Radio skriver på deres hjemmeside, at Socialdemokratiet længe har bakke op om et forbud af børne-sexdukker, mennu er også SF og Enhedslisten med på banen.

“Jeg håber, at vi så får sendt et signal til pædofile, der vil misbruge børn seksuelt, at det vil vi ikke finde os i. Ethvert skridt i den retning vil vi slå til imod, fordi vi skal beskytte vores børn. En del af det er at forbyde børnesexdukker,” fortæller Peter Skaarup, der er retsordfører for Dansk Folkeparti.

'No, No, Daddy'

Hos Socialdemokratiet glæder de sig også til, at forbuddet træder i kraft, for det mener ikke, at det hører nogen steder hjemme med sådanne dukker.

Retsordfører Jeppe Bruus fortæller til DR, at nogle af dukkerne ligner små børn, iført børnetøj og så kan de sige ‘no, no, daddy’.

“Det er virkelighedstro dukker, der ligner små børn. De har børnetøj på, de kan have lys i øjnene og sige 'no, no, daddy', og de er fremstillet til at ligne små børn, så man kan få afprøvet sin lyst til at have sex med dem,” fortæller han.

Tidligere var både SF, Enhedslisten og organisationen Red Barnet mod, at man ulovliggjorde børne-sexdukker, da de mente, at dukkerne måske kunne holde pædofile fra at forgribe sig på rigtige børn.

De har dog skiftet holdning.

Læs også

Tre-årig pige mistede livet, da hun faldt i en gryde med karry

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip