Tre-årig pige mistede livet, da hun faldt i en gryde med karry

En indisk pige faldt i gryden med karry. Foto: Shutterstock

En kun tre-årig pige blev dræbt efter hun faldt ned i en gryde med karry på en skole i Indien. Skolen hævder, at ulykken skete, fordi kokken bar høretelefoner på ulykkestidspunktet.

Det, der skulle have været et helt almindeligt skolemåltid, endte med at blive en lille piges endeligt. Idet den lokale kok ikke kunne høre noget, og samtidig var uopmærksom, bemærkede han ikke, at den lille pige faldt ned i karrygryden. 

Den tre-årige pige led derefter af alvorlige forbrændinger og døde efterfølgende, da hun mandag faldt ned i en gryde med karry i på en skole i Mirzapur-distriktet i Uttar Pradesh mandag.  

Pigens bror var øjensynligt vidne til hændelsen, men selvom han skreg om hjælp, var kokken ikke til at komme i kontakt med. Derefter blev en lærer advaret, der skyndte sig at komme pigen til hjælp. Pigen havde dog allerede så alvorlige forbrændinger at hun ikke stod til at redde. 

Skolens rektor er i kølvandet på ulykken blevet suspenderet, imens undersøger det lokale politi sagen. 

Gryde-død ikke unormalt i Indien

Det er ikke første gang, at et barn dør på grund af alvorlig forsømmelse i en skole i Indien. Sidste år i november døde en anden tre-årig på samme vis efter at være faldet ned i en karrygryde. Det menes, at den tre-årige dreng legede i nærheden af køkken-området, da det skete. 

I samme måned faldt en seks-årig dreng i en gryde med sambar, også denne dreng døde af sine forbrændinger. 

Også i 2013 måtte en seks-årig dreng lade livet til en gryde sambar.

Læs også

Par begravede deres to-årige datter i sandet for at dyrke sex i havet

 

 

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip