Paludan i Folketinget - Uffe Elbæk som Statsminister: Se de vilde odds på Folketingsvalget her

Foto: Jacob Aban Kjerumgaard / Ritzau Scanpix

Den 5. juni skal danskerne i stemmeboksene, hvor der skal stemmes på politikere og partier til Folketingsvalget 2019. Bookmakerne er klar med odds på valget, og de har nogle stærke forudsigelser.

I går kunne Lars Løkke Rasmussen berette om, at han dagen forinden havde været et smut forbi hendes majestæt dronning Margrethe, hvor han meddelte hende om, at danskerne skulle til valg.

Valgdagen for Folketingsvalget 2019 bliver på grundlovsdag den 5. juni, så det betyder, at danskerne i skrivende stund har præcis fire uger, før de skal afgive deres stemme til, hvilke politikere og hvilke partier, de gerne vil have til at styre landet de kommende fire år.

Det bliver uden tvivl et meget spændende valg, for selvom meningsmålingerne peger på, at det bliver rød blok, der kommer til at regere landet efter det kommende valg, så er der mange usikre elementer. Her i blandt, Stram Kurs med Rasmus Paludan.

Bookmakerne var klar med odds i det øjeblik, at der blev udskrevet valg, og der er flere spændende odds, hvor nogle af dem er ret vilde.

Rasmus Paludan kommer i Folketinget

De seneste meningsmålinger gav Rasmus Paludans parti 2.7 % af stemmerne, og det er altså nok til, at Stram Kurs skal i Folketinget. Hos bookmakerne er de også begyndt at tage politikeren seriøst, for mens de for et par uger siden tilbød odds oppe omkring 4.00 gange indsatsen igen, så er oddset nu langt nede.

Læs også

Officielt: Stram Kurs er godkendt til Folketingsvalg - Se hvilket partibogstav Rasmus Paludan har valgt

Mere præcist gives der odds 1.46 gange indsatsen på, at Rasmus Paludan kommer i Folketinget med sit parti, Stram Kurs. Det svarer til, at der er knap 70 % sandsynlighed for, at Rasmus Paludan bliver stemt ind, hvis man skal tro bookmakeren Danske Spil.

Modsat giver det odds 2.50, hvis Stram Kurs IKKE bliver meldt ind i Folketinget, så hvis man ikke tror det sker, så er det et rigtig flot odds.

Odds på Danmarks statsminister

Rasmus Paludan har udtalt, at han sagtens kunne se sig selv som Statsminister for Danmark, men det bør dog ikke være sandsynligt. Hvert fald ikke ved dette valg. Mere sandsynligt er det dog, at Mette Frederiksen bliver landets kommende Statsminister, da hun giver pengene odds 1.18 gange igen.

Faktisk betyder det odds, at Danske Spil vurderer formanden fra Socialdemokratiet til at have knap 85 % sandsynlighed for at sidde i spidsen efter det kommende valg. Lars Løkke Rasmussen giver 4.50 gange indsatsen igen, og han skal håbe på, at meningsmålingerne ikke har talt sandt.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

Kigger man på de lidt mere useriøse odds, så gives der odds 75.00 gange indsatsen igen på, at det bliver formanden for Alternativet, Uffe Elbæk, der sidder som Statsminister efter valget.

Bliver det Pernille Vermund fra Ny Borgerlige eller Anders Samuelsen fra Liberal Alliance, så giver det indsatsen 100 gange igen.

Trækker Lars Løkke sig ved et nederlag?

Lars Løkke Rasmussen krydser naturligvis alt hvad han kan, for at han atter skal lede landet i de kommende fire år. Skulle det ikke ske, bliver det spændende at se, hvad partiet Venstre har af planer.

Vil Lars Løkke Rasmussen selv trække sig fra posten som formand, eller ønsker partiet måske en ny formand, der kan tage kampen op mod den røde regering?

Hos Danske Spil er de ikke sikre på, at Lars Løkke Rasmussen fortsat er formand for partiet, når valget er slut, og derfor har de odds på, hvem der er formand for Venstre efter det næste landsmøde.

Lars Løkke Rasmussen er fortsat favorit til odds 2.20, mens Kristian Jensen er et andet godt bud til odds 2.30. Er det i stedet Inger Støjberg giver det 6.00 gange igen, mens Sophie Løhde står til odds 30.00.

Selvom meningsmålingerne peger på en ting, så kan det snildt gå hen og blive et af de mest interessante Folketingsvalg i mange år.

Læs også

36-årig far gjorde en rigtig god gerning - Blev straffet med fyreseddel og skilsmisse

 

 

Dagens Gossip