Paludans egen lillebror med kraftig advarsel: Lad nu være med at stemme på ham!

Foto: Youtube

Martin Paludan skal nok ikke regne med de helt store julegaver under træet i år, hvert fald ikke fra hans bror Rasmus. Stram Kurs-formanden kan nemlig risikere at miste mange stemmer på den video, som hans egen lillebror har lagt på Youtube.

Det er rigtig meget, man har hørt til Stram Kurs-formanden Rasmus Paludan i løbet af de seneste måneder. På kort tid er politikeren gået fra at være et hit på Youtube til, at han pludselig er på vej i Folketinget.

Det er dog begrænset, hvad man egentlig har hørt til Rasmus Paludans privatliv, foruden hjerneskade, personforfølgelse og andre sager, og det er måske de færreste, der egentlig er klar over, at Rasmus Paludan har en lillebror.

Læs også

Wow: Skræmmende video af kæmpe hvidhaj, der forfølger to mænd i lille båd

Det han har, men det er han måske lidt ked af i øjeblikket, for Paludans egen bror har netop taget bladet for munden i en video på Youtube, hvor han i den grad opfordre folk til ikke at stemme på ham.

“Jeg hedder Martin Paludan, og jeg kunne godt tænke mig at snakke lidt om min bror, før vi stemmer ham i folketinget,” sådan lyder indledningen i den 2 minutter og 28 sekunder lange video, som Paludans lillebror har uploadet på Youtube.

I skal tage ham på ordet!

Det meste af videoen går primært på, hvorfor man ikke bør stemme Rasmus Paludan ind i folketinget, og hans lillebror Martin prøver at fortælle, at de ting som Rasmus Paludan gerne vil udrette, er noget som Stram Kurs-formanden på forhånd ved, at han ikke kan.

“Jeg kan sagtens se, at vi har problemer, jeg vil bare virkelig gerne fortælle dig, at vi ikke løser dem, ved at stemme min bror i folketinget. Min bror er en klog mand, og han ved godt, at han aldrig nogensinde vil kunne komme til at gøre de her ting, han snakker om,” lyder det fra Martin Paludan i videoen, der også uddyber, at Rasmus Pauldan udmærket er klar over, at det ikke vil kunne lade sig gøre at sende en hel befolkningsgruppe ud af landet, selvom det er det, han postulerer, at han gerne vil.

Se videoen lige her

Slutteligt kommer Martin med en klar opfordring, og det er, at man ikke skal stemme på hans bror, når der er folketingsvalg den 5. juni på Grundlovsdag.

“Kan Rasmus få det til at ske? Nej det kan han ikke, det vil aldrig nogensinde komme til at ske. Min bror har altid været rigtig god til at råbe, og han er sådan set også god til at tale, han er bare ikke særlig god til at lytte, så min opfordring til dig, der har siddet og set det her, er, at du i stedet for at stemme min bror i folketinget, stemmer på et af de store partier, som allerede i en årrække nu, har arbejdet benhårdt for en konsekvent og hård udlændingepolitik,” lyder det fra Rasmus Paludans bror i videoen.

Hvis du havde planer om at stemme på Stram Kurs, vil denne video så få dig til at ændre mening?

Læs også

Tragedie: 2-årig pige død efter at putte mobiloplader i munden

 

 

Dagens Gossip