Politiker med besked til danskerne: I bliver brugt som simple ludobrikker

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Lars Boje Mathiesen mener, at partierne på Christiansborg brugerne danskerne som simple ludobrikker.

Det kan være svært at holde styr på, hvad der er op og ned i dansk politik, og coronapandemien har bestemt ikke gjort det lettere.

Partier kaster rundt med anklager og beskyldninger, og pandemien bliver i den grad brugt som et politisk spil.

Læs også

Søren Østergaard deler trist nyhed: “Jeg er meget ked af”

I en video på Facebook fortæller Nye Borgerliges folketingspolitiker, Lars Boje Mathiesen, at danskerne i øjeblikket bliver brugt som simple ludobrikker.

“Jeg bliver simpelthen nødt til at sige det til jer. I bliver brugt som små ludobrikker i Christiansborgspillet.” lyder det fra Lars Boje Mathiesen.

Derefter kommer han med et eksempel på, hvordan de danske borgere er ludobrikker i det såkaldte ‘Christiansborg’ spil.

“Radikale Venstre er i dag ude at klandre regeringen og brokke sig over det med reglerne til koncerter og alt muligt andet. Men kære Radikale i har jo selv indgået aftalen, i vidste udmærket hvad i fik, og nu er det bare fordi i har nogle vælgere, der brokker sig og siger, at det ikke giver nogen mening - hvilket det så heller ikke gør - men de radikale er jo nøglen til det her. De kunne bare gå over til de blå partier,” lyder det fra Nye Borgerlige-politikeren.

“Men man valgte at blive ved regeringen og det her overforsigtighedsprincip, og nu går man så ud og brokker sig over det,” fortæller han.

Derefter kommer han med flere eksempler, hvor han blandt andet lægger vægt på, at der ved forhandlingsmøderne hver 14. dag er nødt til at være noget at give af, og derfor vælger politikerne at indføre de regler, der ifølge Lars Boje Mathiesen ikke giver mening.

“Man indfører 30 minutters reglen, og så fjerner man den igen,” “Der åbnes op for tilskuere til indendørssport, men ikke lige håndbold, og lur mig, om der ikke bliver åbnet op for det næste gang,” lyder det fra Lars Boje.

Du kan se videoen med Nye Borgerlige-politikerens holdninger her:

 

Læs også

Kvinde i vildrede: Nægtet adgang til bryllup på grund af frisure