Rasmus Paludan præsenterer det nye Hard Line-parti

Foto: Shutterstock.com

Nu er Rasmus Paludan klar med søsterpartiet til Stram Kurs, og partiet har fået navnet Hard Line. Partiet skal i sidste ende være med til at sende Paludan og Co. i folketinget.

Det står nu klart, at Rasmus Paludan igen vil forsøge at samle vælgererklæringer. Partiformanden for Stram Kurs har nemlig præsenteret søsterpartiet, Hard Line.

Læs også

Tragisk død: 82-årig mand dræbt af køer

Planen med det nye parti er, at Rasmus Paludan igen vil indsamle vælgererklæringer, så han og resten af Stram Kurs kan nå deres mål om at komme i Folketinget. Noget de var yderst tæt på ved det seneste folketingsvalg i 2019.

 

Ved et kommende valg bliver det dog umuligt for Stram Kurs at stille op, da deres ret til at stille op til et folketingsvalg udløber den 27. oktober, og derefter kan de ikke indsamle vælgererklæringer, eftersom de modtog en straf fra valgnævnet.

De mente nemlig, at Rasmus Paludan og partiet Stram Kurs havde indsamlet vælgererklæringer på ulovlig vis.

Startskuddet til Hard Line

På grund af straffen var valgnævnet, måtte Rasmus Paludan være kreativ, hvis han igen vil stille op til folketingsvalget.

Løsningen blev, at han oprettede et søsterparti, og det er nu sket. Hard Line-partier er blevet dømt, og hvis folk undrer sig over brugen af et engelsk navn, så skyldes det, at Hard Line er det engelske udtryk for Stram Kurs.

I søsterpartiet er Rasmus Paludan ikke formand, men det fremgår ikke, hvem der er formand for partiet. Paludan har dog gjort det klart, at Hard Line skal bruges til at indsamle vælgererklæringer, så han og de andre fra partiet Stram Kurs kan blive stemt ind i folketinget.

Læs også

Mænd blev hyret til at udøve seksuel fantasi: Brød ind i det forkerte hus

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip