Mænd blev hyret til at udøve seksuel fantasi: Brød ind i det forkerte hus

To mænd var blevet hyret til at hjælpe en tredje mand med at udlevere sin seksuelle fantasi. Desværre så brød de to mænd ind i det forkerte hus.

Det gik langt fra som planlagt, da to mænd med macheter brød ind i det forkerte hus, da de var blevet booket til en fræk seksuel fantasi.

Det er det britiske medie BBC, der fortæller om en episode der fandt sted i New South Wales i Australien tilbage i juli 2019.

Læs også

Tragisk død: 82-årig mand dræbt af køer

Sagen var den, at en mand havde bestilt to mænd til at komme og hjælpe ham med at udleve en seksuel fantasi. Planen var at de to mænd skulle bryde ind i hans hjem, binde ham til sengen, mens han kun var iført underbukser og derefter børste ham med en kost.

Selve fantasien skulle føles så virkelig som muligt, og derfor havde han bedt de to mænd om at bryde ind i hans hjem med farlige våben.

'Undskyld'

Da dagen endelig kom, lykkedes det de to hyrede mænd at bryde ind i hjemmet. Det gjorde de med to macheter. Problemet var bare, at ‘kunden’ i mellemtiden var flyttet til en helt anden adresse, og det havde han glemt at meddele.

De to mænd med macheter brød derfor ind i mandens gamle hjem, hvor der nu boede en mand. Han lå og sov, da de to mænd stod foran hans seng med de ‘faretruende’ våben.

BBC skriver, at den ene af de to hyrede mænd sagde ‘Sorry, Mate’, da de opdagede, at de var gået forkert, hvorefter de skyndte sig videre.

Senere blev de to mænd anholdt af politiet, men da de blev stillet for retten, mente dommeren ikke, at der var belæg for, at de skulle dømmes for bevæbnet indbrud. De blev derfor frikendt.

Læs også

150.000 danskere mister tv-signalet i morgen: Se om du bliver ramt

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip