Shitstorm: Lavere skat så vi har råd til silikonebryster

Der er måder at gøre sig populær på i en valgkamp, og der er måder at gøre sig rigtig upopulær på. Liberal Alliance-politikeren Laura Lindahl har erfaret på egen krop, hvordan man bliver det sidste.

Der kan være rigtig mange grunde til, at man ønsker at få sænket skatten. For det fleste mennesker vil det være tanken på, at de har flere penge mellem hænderne hver måned, og det kan de så bruge på det, som de lyster.

For nogle er de lyster måske nye bryster, og sådan kan man forsøge at vinde nye stemmer inden et Folketingsvalg. Det kan dog også gå den stik modsatte vej, og det må man sige, at det umiddelbart ser ud til at have gjort for Liberal Alliance-politikeren Laura Lindahl, der appellerer til, at nybagte mødrer vil have godt af skattelettelser, da det ville kunne give dem nye bryster.

Læs også

Åhh nej: Populær webshop stopper med gratis levering

Det fortæller hun i et Facebookopslag, hvor hun nævner, at hun ofte efter debatterne sidder og tænker på, at hun på bør på lavet silikonebryster.

“Der sidder jeg altid tilbage og tænker på, at efter jeg har ammet to børn, så hænger mine patter næsten nede ved knæene og jeg tænker, at jeg bør få lavet nogle store silikone-babser. Og jeg tænker at endnu en god grund til at sænke skatten er, at alle skal ha' råd til nye silikone-babser,” skriver politikeren i sit opslag.

Det vælter ind med sure opslag

Laura Lindahl slutter opslaget af med hashtagget #NejTakTilHængepatter og efterfølgende en grinende emoji. Det kunne dermed tyde på, at opslaget er et forsøg på et humoristisk et af slagsen, men det har umiddelbart slået totalt fejl.

De fleste kommentarer til opslaget er nemlig lutter negative, og folk føler, at der bliver gjort grin med ammende mødre.

“Gjorde du lige nar ad hele af Danmarks mødre som har født og ammet deres børn?!?!!! Hvor er det sølle og patetisk! #HIGHFIVE til alle mødre der ammer! Jeres bryster er FUCKING smukke!,” skriver en bruger ved navn Jino Victora Doabi

Liberal Alliance-politikeren er selv overrasket over den modstand, hun har fået til sit opslag. Hun mener nemlig, at det er et personligt opslag, hvor hun udstiller sig selv og sin egen krop.

“Det er jo mig selv, jeg udstiller. Det er min krop, jeg skriver om. Jeg havde ikke set komme, at nogen ville blive forarget over det,” fortæller hun ifølge B.T.

Komikeren Lasse Rimmer har også kommenteret opslaget, og han joker med, at han nu er tættere på at stemme på Liberal Alliance efter at have læst kommentarerne til Laura Lindahls opslag.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip