Tidligere chef i PET: Rasmus Paludan øger mulighed for terror i Danmark

Det er ikke kun hans eget liv, som Rasmus Paludan sætter på spil, når han brænder koranen af, det er også uskyldige danskere. Det mener tidligere operative chefer i PET.

Det er ikke mange dage der går, uden at man kan læse en ny historie om Rasmus Paludan. I går kom det frem, at han havde fået mere end fordoblet sine vælgererklæringer i løbet af april, så hans parti Stram Kurs er tæt på at kunne blive opstillingsberettigede til Folketingsvalget.

I dag er det så en helt andet sag, da TV 2 har talt med en tidligere operativ chef for PET, som ikke blot mener, at Rasmus Paludan udsætter sig selv for fare, men at han udsætter hele den danske befolkning for det.

Læs også

Er der fejl i dit pas? – 228.000 danske pas har fejl

”Man skal være mere end almindeligt blind for ikke at have fattet, at hvis man lægger sig ud med radikale islamister, så går de efter hele befolkningen i det land, hvor det sker. Han vil være et mål, men det vil alle andre også,” fortæller den tidligere operative chef for PET, Frank Jensen, der nu er analytiker hos TV 2 ifølge B.T.

Potentielt en lightudgave af muhammedkrisen

Under Rasmus Paludans demonstrationer har han både kastet med koranen og antændt den. Det er billeder som disse, at Frank Jensen ikke håber ender hos islamistiske kredse i udlandet, da det kan få katastrofale følger.

En anden tidligere operativ chef hos PET, Hans Jørgen Bonninchsen, sammenligner lidt dette med muhammedkrisen, og han mener, at det har potentiale til at blive en lightudgave af den krise, der hærgede Danmark efter, at Kurt Westergaard lavede de famøse muhammedtegninger.

”Der er potentiale til en muhammedkrise light her. Hvis det her går viralt og pludselig bliver et emne i et land, hvor man vil have fokus væk fra egne problemer, så kan det blive et emne, der øger truslen mod Danmark,” fortæller han ifølge BT.

I går kom det frem, at Rasmus Paludans parti Stram Kurs havde rundet mere end 12.000 vælgererklæringer. Han er dermed mere end halvvejs i mål for at blive opstillingsberettiget til Folketingsvalget i år.

Rasmus Paludan udtalte selv, at han fik mellem 800-1000 daglige vælgererklæringer, og med den hastighed betyder det, at der ikke går mere end små 10 dage, før Stram Kurs har nået målet.

Læs også

Det vælter ind med vælgererklæringer til Rasmus Paludan - Bliver Stram Kurs opstillet til Folketingsvalget?

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip