Tidligere DF-profil med i Støjbergs parti

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Danmarksdemokraterne, som Inger Støjberg står bag, har fået endnu et nyt medlem.

Siden Inger Støjberg trak sig som næstformand i Venstre, har der været tvivl om hendes politiske fremtid. Denne tvivl blev kun større, da hun 4. februar 2021 meldte sig helt ud af partiet.

Læs også

44-årig død i arbejdsulykke efter eksplosion på lokalt bryggeri på Sjælland

Der skulle gå næsten halvandet år, før danskerne fik svar på, hvad Inger Støjbergs næste politiske projekt ville være.

Den 23. juni 2022 meddelte Inger Støjberg nemlig, at hun havde stiftet et nyt parti.

I forbindelse med præsentationen af det nye parti, der altså har fået navnet Danmarksdemokraterne, forklarede den 49-årige Inger Støjberg, at det vil være et borgerligt parti med en stram udlændingepolitik.

Og nu lyder det, at hun har fået selskab af den tidligere Dansk Folkeparti-profil Peter Skaarup.

Han meddelte den 24. juni i år, at han havde meldt sig ud af Dansk Folkeparti. Siden da har der været spekuleret i, om han ville tilslutte sig Inger Støjbergs parti. 

At det er den vej, han har valgt at gå, er nu blevet bekræftet af Peter Skaarup selv, der på sine sociale medier har meldt ud, at han er blevet medlem af Danmarksdemokraterne.

Det betyder også, at Danmarksdemokraterne nu er repræsenteret i Folketinget. Selv siger han, at partiet vil arbejde for, at Danmark skal bevæge sig i en mere 'snusfornuftig retning'.

"I dag er jeg blevet folketingsmedlem for Danmarksdemokraterne. Det er jeg meget glad for! Vi vil bruge pladsen til at søge indflydelse og trække Danmark i en mere snusfornuftig retning," skriver han.

Med til opslaget på Facebook hører der sig også en video, hvori Inger Støjberg også deltager. Hun fortæller, at hun mener, at Peter Skaarup er den helt rette repræsentant for partiet i Folketinget.

Læs også

Forskere slår alarm: Alkoholrelateret dødsfald vil stige

Peter Skaarup udtaler sig naturligvis også i videoen, hvor han siger, at han vil kæmpe for indflydelse. Ligeledes lyder det, at man hos Danmarksdemokraterne har forhåbninger om, at der snart vil blive udskrevet valg.

 

Dagens Gossip