Trump spiste mestrene af med fastfood i Det Hvide Hus

Det var ikke lækre gourmet-retter, som de amerikanske mestre blev spist af med i Det Hvide Hus, de måtte nøjes med fastfood fra de lokale restauranter.

Der er en tradition for, at når et hold har vundet et større amerikansk mesterskab, så bliver de inviteret i Det Hvide Hus, hvor de får lykønskninger og bliver hyldet af den amerikanske præsident. Det er heller ingen undtagelse med Donald Trump, selvom mange hold har valgt ikke at dukke op, siden han blev præsident.

Et hold der dog dukkede op, var Clemson Tigers, der netop havde vundet college-turneringen i Amerikansk Fodbold, hvilket er et af de største mesterskaber overhovedet ovre i staterne.

Men hvis Clemson Tigers havde sat næsen op efter den fineste gourmetmad i landet, som man nok ville kunne forvente i Det Hvide Hus, så ville de for alvor blive skuffede. Præsident Trump havde nemlig købt stort ind af burgere fra McDonalds, Wendys, Burger King samt pizza og andre fastfood-lækkerier.

Det skyldes den simple årsag, at kokkene i Det Hvide Hus er på et obligatorisk orlov, ligesom 800.000 andre ansatte i den offentlige sektor, der i øjeblikket ikke får løn.

I vil jo ikke have salat

Trump havde derfor den mulighed, at de skulle spise førstedamens salat, men det mente han ikke, at store fodboldspillere ville være tjent med.

”Jeg havde et valg: skal vi lade være med at give jer mad på grund af nedlukninger, eller giver vi jer nogle hurtige salater, som førstedamen laver sammen med andendamen. De ville gerne lave salat, men så sagde jeg, at I drenge ikke er til salat,” sagde Trump til spillerne ifølge Ladbible.com og fortsatte:

”Vi bestilte amerikansk fastfood. Betalt af mig. Masser af hamburgere, pizza. Jeg tror de kunne lide det bedre end noget andet, som vi kunne give dem.”

En rapporter spurgte præsident Trump til, hvad der var hans favorit fastfood, og han kunne ikke vælge en specifik ting.

”Hvis det er amerikansk, kan jeg lide det. Og det hele er amerikansk,” lød det fra præsidenten.

Præsident Trump har ønsket at modtage 37 milliarder kroner i det nye budget, som skal hjælpe med at finansiere den mur, han ønsker at bygge mellem den mexicanske og den amerikanske grænse. Det afviste demokraterne, og det er årsagen til, at der i øjeblikket er nedlukninger og op mod 800.000 amerikanere, der ikke møder på arbejde og får løn i øjeblikket.

Læs også

Pastor: Næste uges blodmåne vil bringe Jesus tilbage til jorden

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip