Tv-station vil give stød til politikere i ny debat

Det kan blive underholdende at se en politisk debat på Tv2 Øst, når de har muligheden for at give politikerne stød fra et elektrisk armbånd.

Det er set før i underholdende indslag, at en række tilfældige mennesker har fået et armbånd på, mens de bliver sat til at spille en fodboldkamp. Det armbånd kan dog give stød, og det har personerne der styrer kampen mulighed for at give dem når som helst.

Den ide synes Tv2 Øst rigtig godt om, og de vil derfor lave et debatprogram, hvor der bliver givet stød til politikerne, der stiller op til Folketingsvalget.

Læs også

Han vandt 19 millioner i Eurojackpot, men ændrede livet for mange andre

Reglerne er meget simple. Du får stød hvis du: Afbryder en af de andre. Svarer i floskler. Eller hvis man går efter manden i stedet for bolden.

Det beretter Ekstra Bladet om, som har set det brev, som Venstre-kandidaten Morten Dahlin fra Sjællands Storkreds har modtaget. Politikeren har dog ikke ønsket at stille op.

“Det er en kende for kækt for mig. Det er at bringe demokratiet ned på et niveau, hvor det ikke skal være,” fortæller han ifølge Ekstra Bladet.

Koncept der taler til de unge

Konceptet hos Tv2 Øst er et noget anderledes et af slagsen, og det er ikke set før i Danmark, at man sætter strøm til politikerne, hvis de begynder at tale uden om.

Hos Tv2 Øst fortæller deres nyhedschef, Anders Riisgaard, at konceptet er målrettet til de yngre vælgere.

“Der bliver lagt få regler ned, blandt andet at man ikke må afbryde hinanden, og så kan man ellers have en fuldstændig saglig debat - med det her sjove twist, at hvis man bryder reglerne, så får man et lille rap over nallerne,” fortæller Anders Riisgaard ifølge Ekstra Bladet.

Herunder kan du se, hvordan det ser ud, når fuldvoksne mænd spiller fodbold, mens de af og til får stød.

 

 

Læs også

21-årig udsmykkede sin bil med dildoer - Det blev dyrt

 

 

 

Dagens Gossip