Video: Se Rasmus Paludan svømme over Lillebælt - Forfulgt af politi i gummibåd

Foto: Stram Kurs / Youtube

Det er en almen tese, at politikere ikke holder, hvad de lover. Det prædikat ønsker Stram Kurs-politikeren dog ikke at have siddende på sig, og derfor hoppede han i vandet og svømmede over Lillebælt, som han havde lovet det.

For et lille års tid siden lovede Stram Kurs-politikeren Rasmus Paludan, at han ville svømme over Lillebælt, hvis han fik nok vælgererklæringer til, at Stram Kurs kunne blive opstillingsberettiget til folketingsvalget i 2019.

Det skete som bekendt i løbet af april, men der var ingen spor af politikeren i vandet mellem Jylland og Fyn. Det er der til gengæld lavet om på nu, hvor Rasmus Paludan via twitter har berettet om, at han har været en tur i vandet, hvor han svømmede den tur, han lovede for godt og vel et år siden.

Læs også

Det skulle jo komme: Cyklister rasende på bilist, der overhaler og derefter bremser hårdt op

Den tur valgte han for mange mennesker til stor fornøjelse at live streame via Youtube, hvor han har kaldt videoen ‘Svømmetur Over Lillebælt - Stram Kurs Holder, Hvad vi Lover’

 

Det har krævet meget planlægning

Rasmus Paludan fortæller i videoen, at han gerne havde gjort det noget før, men at det har krævet en del planlægning. Det skulle blandt andet være Rasmus Paludans sikkerhed, der har været årsagen.

Det var der åbenbart blevet styr på til i dag, men det var ikke en svømmetur uden opsyn. På videoen kan man nemlig se, hvordan politiet følger efter politikeren i en gummibåd.

 

På twitter fremgår det af Rasmus Paludans opslag, at han hoppede i vandet klokken 07:15, og at han igen var i land klokken 07:38. Dermed tog turen turen godt og vel 23 minutter. Det er faktisk en rigtig flot tid på den tur, der skulle være cirka en kilometer.

Rasmus Paludan der var iført en våddragt, fortæller på videoen, at turen er dokumenteret af en fotograf fra Berlingske samt journalisterne Anders Breinholt og Anders Lund Madsen.

Læs også

Paludans egen lillebror med kraftig advarsel: Lad nu være med at stemme på ham!

 

 

Dagens Gossip