Wow: Så dyr har Rasmus Paludan været for Danmark

Foto: Shutterstock.com

Rasmus Paludan har kostet danskerne mange penge med sine demonstrationer. En aktindsigt fra rigspolitiet som Berlingske har fået fat på, viser, at der er brugt mere end 115 millioner kroner.

Der er kommet nye tal på banen, som afslører hvor mange millioner kroner, Rasmus Paludan har kostet Danmark.

Berlingske skriver i dag, at Stram Kurs-politikeren Rasmus Paludan har været dyrere end først antaget, og en aktindsigt viser, at der er blevet brugt intet mindre end 115 millioner kroner på at beskytte politikeren i forbindelse med demonstrationer.

Læs også

Skat får nye oplysninger: Har du ikke rettet det, så gør det nu!

Det dækker blandt andet den episode, hvor der blev sat brand i flere dele af Nørrebro under en demonstration.

Ifølge Berlingske er der i de 115 millioner kroner ikke medregnet de mange ressourcer, som PET har brugt på at beskytte politikeren.

Foruden det meget store beløb, så har beskyttelsen af Rasmus Paludan også betydet, at politiet har været nødsaget til at nedprioritere andre opgaver.

“Mange glemmer det, men politiet er et lukket kredsløb. Vi er kun dem, vi er. Og en ekstra opgave som Paludan betyder, at der er opgaver, som politiet er nødt til at nedprioritere – det koster i forhold til, hvad politiet ellers laver,” fortæller Claus Oxfeldt der er formand for Politiforbundet til Berlingske.

Da Rasmus Paludan fik nok vælgererklæringer til at stille op til folketingsvalget, var han nødt til at svømme over Lillebælt. Det havde han nemlig lovet.

Du kan se videoen af Rasmus Paludan, der svømmer over Lillebælt herunder.

Læs også

Video: Se Rasmus Paludan svømme over Lillebælt - Forfulgt af politi i gummibåd

 

 

Dagens Gossip