Danske Thor har snart rejst i alle verdens lande på én uafbrudt tur uden at flyve: Ét land tog mere end 2 år at forlade igen

Arkivfoto / Foto: Shutterstock

Danske Thor er neglebidende tæt på at blive den første i verden til at besøge alle verdens lande på én tur uden at vende hjem og HELT uden at flyve, men det har ikke været uden bump på vejen.

De fleste elsker at rejse og opleve verden, og mange drømmer om at hive adskillige måneder eller måske endda år ud af kalenderen for at rejse ud og opleve verden. 

Sådan er det dog ikke for danske Thor. Han drømmet tværtimod om at komme hjem.

Læs også

Se videoen: Uwe Max Jensen sømmede i protest sin penis fast til en bjælke på Kvindernes Internationale Kampdag

Han ér nemlig ude at rejse, og det har han været siden d. 10. oktober 2013 kl. 10:10, hvor han forlod Danmark. 

Siden har han været i gang med at blive den første person i verden til at besøge alle verdens lande på én uafbrudt rejse uden at flyve. 

Reglerne er simple; han må ikke tage hjem, han skal være minimum 24 timer i hvert land, og han må under ingen omstændigheder sætte sig ombord på en flyver. 

Det lyder vildt, og selvom eventyret oprindeligt var estimeret til at slutte i 2018, så kan Thor endelig begynde at se lys for enden af tunnelen efter næsten 10 år på farten. 

Han mangler nemlig kun to ud af i alt 203 lande, og han regner med at besøge Sri Lanka og Maldiverne og dermed afslutte eventyret inden august i år. 

Strandede to år i Hong Kong

Turen hertil, hvor Thor er i dag, har været alt andet end nem. 

Rejsen, der oprindelig var estimeret til at tage meget kortere tid, har snart taget 10 år, og det betyder, at Thor har måtte undvære alt, hvad han har kært i Danmark i næsten 10 år. 

Det gælder hans familie, hans kone og alt, hvad der er at holde af i Danmark. 

Godt nok har han fået besøg af kone, familie og venner undervejs, men på Facebook lægger den danske opdagelsesrejsende ikke skjul på, at han er klar til at komme hjem. 

Og man forstår godt, at han er træt. Han har nemlig haft mange bump på vejen, som har gjort, at han har været nødt til at bruge LANGT mere end 24 timer i de fleste lande. 

Faktisk har han brugt adskillige måneder i mange af landene, og i Hong Kong endte han endda med at bruge mere end to år! Helt præcist 773 dage. 

Årsagen var coronapandemien, som gjorde det stort set umuligt for ham at få plads på et containerskib, så han kunne komme videre på rejsen, men nu er han heldigvis godt på vej til Sri Lanka og Maldiverne, som er de sidste to lande på rejsen. 

Du kan se hvilke 15 lande, Thor har brugt mest tid i herunder:

Du kan desuden finde en udførlig liste over de lande, som Thor har besøgt, ved at trykke her. Via linket kan du også læse, hvornår han ankom til de mange forskellige lande, og hvilke to lande han fortsat mangler. 

Hvis du vil læse mere om Thor og hans rejse eller måske endda støtte ham økonomisk, kan du gøre det ved at trykke her. Du kan også læse mere i artiklen herunder:

Læs også

Thor forsøger at rejse til alle lande i én uafbrudt rejse uden at flyve: Nu sidder han fast i Hongkong

 

 

Dagens Gossip