Det kan blive dig: Få 17.000 kroner om ugen for at rejse rundt til de vildeste steder

Har du nogensinde drømt om at blive betalt for at rejse rundt til de vildeste destinationer? Nu har du muligheden, da Royal Caribbean Internationals, har slået et vanvittigt jobopslag op.

De fleste mennesker bruger lang tid på at spare penge op, så de kan komme til at opleve nye steder af verden, som de ikke har set før. Andre mennesker er så heldige, at de bliver udvalgt til det fedeste job, og dermed får betalt en fantastisk løn, mens de oplever de vildeste destinationer.

Den person kan i sidste ende blive dig, da Royal Caribbean International, netop er begyndt at lede efter deres nye ”Instagrammer-in-chief”, der i tre uger får de vildeste oplevelser, mens vedkommende vil blive betalt en fattelig høj hyre.

17.000 kroner honoreres man med pr. uge i det tre uger lange arbejde, hvor ens primære opgave er at få en på opleveren, mens man deler de vilde øjeblikke på Royal Caribbean Internationals-instagramprofil.

Det er to år siden, at virksomheden begyndte den anderledes ”praktikplads”, men det har været en kæmpe hit, og nu kan du altså få dit livs vildeste oplevelse, mens du samtidig bliver betalt en kæmpe hyre for det. Kan det blive meget bedre?

Foto: Royal Caribbean International

Vi leder efter en adrenalinjunkie

Det er ikke hvem som helst, der kan få æren af at blive Instammer-in-chief hos Royal Caribbean International. Personen de leder efter, skal helst være en adrenalinjunkie, der er god til at nå vidt ud med sine sociale opslag.

”Vi leder efter en adrenalinjunkie, der ikke blot er sulten for at gå på eventyr, men som har en unik evne til at fange et øjeblik og fortælle en historie via et simpelt opslag på et socialt medie,” fortæller en talsmand fra virksomheden ifølge det britiske medie, Metro.

Hvis du kunne se dig selv i rollen som Instagrammer-in-chief for Royal Caribbean International, så kræver det, at du er fyldt mindst 21 år, og har et gyldigt pas. Derudover så skal du være på Instagram, da det er der, hvor du laver din ansøgning.

Du skal dele et billede eller video af din yndlings-rejseoplevelse, enten som billede eller som en historie. Dertil skal du tagge @RoyalCarbibbeanUK og bruge hashtagget #ShoreExplorer. Hvis du er den rette kandidat, vil de tage fat i dig.

Læs også

Bliv betalt for at bo tre måneder i Middelhavet - Du har muligheden nu!

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip