Kvinde afslører genialt trick: Det bedste tidspunkt at tjekke ind på hotel for at få gratis opgradering

Nicolai Busekist

1 uge siden

|

09/07/2024
Rejser
Foto: TikTok / Shutterstock.com
Foto: TikTok / Shutterstock.com
En kvinde har afsløret det bedste tidspunkt at tjekke ind på et hotel for at øge chancen for at få en gratis opgradering.

Dagens topnyheder

En gratis opgradering på dit hotel er den bedste måde at starte en ferie på, og ifølge en TikTok-stjerne kan alle ende med at få sig en opgradering. En kvinde har nemlig delt sine tre bedste tricks til at overnatte på hotel i en video på TikTok, skrev Chronicle Live.

Kate Berkis, der er kendt som @help_im_30ish på de sociale medier, afslørede sine bedste tips og tricks i en nylig video.

"Hvis du planlægger at booke et hotel snart, bør du høre mine tre bedste hoteltricks," sagde hun ifølge The Sun

I videoen foreslog Kate at ankomme sent til hotellet. Det er dog ikke uden grund, at hun har anbefalet dette. Derimod er det med til at øge dine chancer for at få en gratis opgradering, sagde hun i sin video.

"Jeg har fundet ud af fra mine forretningsrejser, at jo senere du ankommer, jo mere sandsynligt er det, at du bliver opgraderet til en suite eller et bedre værelse. Det er fordi de ved, at de ikke kommer til at sælge det, så de kan lige så godt give dig en bedre oplevelse," lød det fra hende

"Så hvis du kan… Jo senere du ankommer, desto større er chancerne for en gratis opgradering."

Og Kate er ikke den eneste rejseekspert, der anbefaler dette trick for at få en gratis opgradering. Hotelejer James Marshall delte sit råd på Quora.

"Tjek ind senere på dagen - ikke med det samme, når indtjekning starter. Hvis du beder om en opgradering for tidligt på dagen, kan hotellet sige nej, da de stadig føler, at der er en chance for, at de sælger de tomme værelser," sagde han.

I videoen delte Kate også to andre gode råd, der kan vise sig at være til nytte på dit næste hotelophold.

"I stedet for at booke online, hvilket er meget fristende, så ring altid direkte til hotellet og spørg dem, hvad deres bedste pris er. Ofte vil de matche og ofte forbedre prisen," sagde hun.

Kate afslørede, at hoteller nogle gange vil tilbyde en opgradering på stedet, hvis du booker over telefonen.

"Og det sidste er, hvis du har misset afbestillingsvinduet, hvilket er rigtig irriterende, og du ikke vil betale den fulde pris, så prøv at flytte din reservation til en meget senere dato og derefter annullere den. Ofte kan du helt undgå afbestillingsgebyrer eller undgå at betale den fulde pris på den måde," sagde hun.

Videoen fik på kort tid mere end 75.000 visninger, hvorfor der er mange, der har lært hende tricks. Hertil er det også værd at nævne, at der er mange, der har takket hende for at dele sine tips i kommentarsporet på det sociale medie.