Spies stopper salg af rejser

Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix

Spies har været nødt til at stoppe alt salg af rejser, da de ikke kan garantere deres gæster, at de vil komme af sted. Hvor længe der går, før Spies igen vil sælge rejser, vides ikke.

Inden længe er det tid til skolernes efterårsferie, og det betyder, at rigtig mange danskere enten har været forbi Spies.dk, eller påtænker sig at gøre det, for at finde deres kommende rejse.

Det er dog slet ikke sikkert, at Spies.dk kommer til at tilbyde dig din kommende efterårsferie, efter at Thomas Cook - moderselskabet til Spies - gik konkurs i løbet af natten.

Det at Thomas Cook er gået konkurs, betyder dog ikke, at danske Spies er gået konkurs, og derfor kommer Danmarks vel nok mest populære rejseselskab ikke til at dreje nøglen om, hvert fald ikke lige foreløbigt.

Læs også

Kæmpe rejseselskab er gået konkurs: Har betydning for rigtig mange danskere

Til gengæld så kommer Spies til at stoppe med at sælge rejser, og det gør de allerede pr. dags dato. Det skyldes, at Spies har benyttet sig af Thomas Cooks fly, når de skulle sende deres gæster på ferie, men det kan ikke længere lade sig gøre, da Thomas Cook nu er gået konkurs.

Derfor er det ikke længere muligt at bestille rejser hus Spies, indtil de har fundet en løsning på deres ‘manglende’ fly.

“Det, som er vores store problem lige nu, er, at vi ikke kan flyve med vores flyselskab, Thomas Cook Airlines,” fortæller Jan Vendelbo, der er direktør hos Spies til hjemmesiden Standby.dk og fortsætter:

“Vi har valgt at stoppe alt salg i dag, også med rutefly – som cirka 20 procent af vores gæster rejser med,” lyder det fra direktøren.

Direktøren fortæller også, at de folk der allerede har bestilt en rejse, hvor man ikke flyver med Thomas Cook Airlines, de skal ikke bekymre sig. De vil nemlig fortsat komme af sted som planlagt og uden forsinkelser.

I mellemtiden arbejder Spies på at danne sig et overblik, og derefter vil de forsøge at hjælpe de mange danskere, der fået aflyst deres rejse, eller som ikke kan komme hjem igen, efter at Thomas Cook meddelte deres konkurs.

Læs også

Først vandt han over kræften, så vandt han 31 millioner i Lotto

Synonymordbog - Find synonymer til danske ord i Danmarks største synonym guide.

 

Dagens Gossip